FMV söker tekniker el-optik-maskinsystem till Göteborg

FMV söker tekniker el-optik-maskinsystem till Göteborg

Har du några års erfarenhet av elarbete? Är du en kvalitetsmedveten person samtidigt som du har en god samarbetsförmåga? Har du erfarenhet av Försvarsmaktens materiel? Då är du teknikern som vi söker!


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att tillhöra Markverkstad Väst. Markverkstad Väst är en regional avdelning inom FSV Markverkstad med cirka 55 medarbetare, som bedriver underhållsproduktion i Halmstad och Göteborg.


Ditt arbete som tekniker

Som tekniker el-optik-maskinsystem vid Markverkstad Väst kommer du att arbeta brett med olika typer av kablage, centraler, elverk, värmare, belysningssatser, optik, container, småmaskiner, bergborrmaskiner, motorsågar mm. Du kommer att arbeta med tillsyn, reparationer och övrigt underhåll samt stödja verkstaden med förekommande arbeten inom el och mekanik.

Vidare kommer du att arbeta en begränsad del med underhåll och reparationer på mindre båtar. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs. Underhållsarbetet bedrivs till stor del utomhus. Ditt arbete som tekniker innebär även arbete med administration såsom tidrapportering, återrapportera utfört arbete mm.

Arbetet medför krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

Placeringsort: Göteborg.

Våra förväntningar på dig
Du har några års erfarenhet inom elarbete eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har två eller treårig el-teknisk utbildning eller motsvarade utbildning. Du har lägst körkortsbehörighet B.

Önskvärda meriter:
  • Elsäkerhetskompetens
  • Truckkort.
  • Teknisk utbildning på något av Försvarsmaktens system.
  • Körkort C alternativt CE.
  • Utbildning på elektriska system som ingår i motordrivna elverk.
  • Erfarenhet av Försvarsmaktens materiel
  • Datorvana.
  • Kunskaper och erfarenhet inom kyla och tryck
Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal såväl som i skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar samtidigt som du fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa. Du är lojal och har en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du en person som är trygg i dig själv och är mycket kvalitetsmedveten i dina arbetsuppgifter.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Johan Cortelius - OFR-S, Bengt Blom- SACO, Magnus Hemberg- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lennart Wigner alternativt Dan Axelsson på 08-782 40 00.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2018-06-21.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Materialteknik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se