Kundansvarig / KAM

Kundansvarig / KAM

Kundansvarig / KAM med intresse för marknad & kommunikation
FAST2, en av Sveriges ledande leverantörer av skräddarsydda affärssystem till fastighetsbolag, söker en KAM med marknadsinslag för att vårda och utveckla befintliga kundrelationer samt sköta delar av företagets externa kommunikation.

Om rollen
Som kundansvarig på FAST2 finns dina kunder främst inom allmännyttan; stora fastighetsägare, primärt lägenhetsuthyrare, men även kunder med kommersiella ytor till uthyrning.

Ditt ansvar sträcker sig från kontinuerlig uppföljning och försäljning mot dina kunder, till fakturering och resursplanering internt. Du bearbetar proaktivt för att tillgodose att kundens behov och vårdar och utvecklar även relationerna internt på FAST2 för att se till att leverans och försäljning linjerar. Tillsammans med utvecklings- och konsultteamen är du högst delaktig i alla implementationer och kommunicerar tätt med kunden.

Försäljningen handlar om att bygga relationer, summera och ta med informationen hem för att sedan i samråd med leverans och utveckling skapa en komplett kundupplevelse.

Utöver kundansvaret kommer du sköta mycket av den externa kommunikationen. Därför ser vi att du tycker om att uttrycka dig kreativt i text, bland annat för att vara med i framtagandet av produktblad, inlägg på sociala medier och artiklar i vår egen kundtidning. Då vår kommunikation riktas främst mot kunder inom svenska fastighetsmarknaden behöver du både tala och skriva svenska flytande och gärna med underhållande variation.

Vi erbjuder dig:
 • en viktig och varierad roll i ett familjärt, spännande och framgångsrikt bolag inom affärssystem
 • en arbetsplats med en kultur som präglas av delaktighet, prestigelöshet och innovativ kultur
 • chansen att arbeta med en anpassningsbar och bred produkt
 • ett sammansvetsat team, kompetenta kollegor med gedigen kunskap
 • en platt organisation med snabba beslutsvägar där du ges stor möjlighet att påverka och utveckla
Vi söker dig som:
 • har erfarenhet från komplex lösningsförsäljning (gärna IT)
 • har arbetat med långa säljcykler som kräver tålamod och uthållighet
 • är långsiktig, noggrann och strukturerad i din försäljning
 • faktiskt tycker att administration är rätt skoj!
 • kommunicerar svenska flytande i tal såväl som skrift
 • har erfarenhet av att jobba med marknad/kommunikation t.ex. genom sociala medier, produktblad etc.
 • har erfarenhet från projektorienterat arbete
Meriterande är även om du arbetat mot fastighetsbolag, kommunala bolag.

OM FAST2
FAST2 Affärssystem AB är en svensk branschledande leverantör av affärssystem till fastighetsbolag. Med FAST2 får fastighetsbolag ett integrerat affärssystem och en långsiktig partner. FAST2 ger fastighetsbolag rätt verktyg för att öka effektivitet och lönsamhet i den dagliga verksamheten, vilket ger välskötta fastigheter, god ekonomi samt förbättrad kvalitet och service ut mot hyresgästerna.

FAST2 grundades 1996 och är den leverantör med längst erfarenhet inom affärssystem för fastighetsbolag i Sverige. FAST2 har idag 70 anställda med kontor i Stockholm och Göteborg. Bland företagets kunder återfinns bl.a. AB Familjebostäder, JM Mattssons Fastighets AB, AB Landskronahem, Micasa Fastigheter i Stockholm AB, Statens Fastighetsverk, AB Stockholmshem, samt AB Svenska Bostäder.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Peter Aronsson (peter.aronsson@salesonly.se alt +4670-6033810) eller researcher Amanda Klippinge (amanda.klippinge@salesonly.se alt +4676-5259054). Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord; KAM, ”Key Account Manager”, AM, “Account Manager”, Säljare, Säljtjänst, fastighet, förvaltning, avtalsansvarig, retail, marknad, marknadsansvarig, kommunikation, affärssystem, fastighetsförvaltning, Göteborg, Stockholm, försäljning, säljansvarig
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 5 okt (13 dagar kvar)