Västerstaden söker fastighetsförvaltare

Västerstaden söker fastighetsförvaltare

Förvaltnings AB Västerstaden är ett privatägt fastighetsbolag som bedriver ekonomisk och teknisk förvaltning på egna och kunders fastigheter. Vi är idag 15 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning

I rollen som förvaltare hos Västerstaden har du en central roll i vår organisation där du får möjlighet att ta ett helhetsansvar inom ditt förvaltningsområde. Du har ett nära samarbete med alla anställda på företaget och rapporterar till vVD. I rollen som förvaltare har du såväl tekniskt som ekonomiskt ansvar för våra fastigheter.

Du ansvarar och arbetar löpande med lägenhetsbesiktningar, den tekniska förvaltningen, bevakning av myndighetskrav, driftoptimering samt hyresgästärenden. Du är även beställare/projektledare i olika projekt samt ansvarar för dokumentation.


Vad krävs av dig?


Vårt främsta krav på dig är att du bidrar med ett stort engagemang. Utöver det vill vi även att du har ingenjörsexamen eller annan relevant utbildning och erfarenhet som vi anser likvärdig samt några års erfarenhet inom bygg. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av förvaltning av hyresbostäder. Du har kunskap inom fastighetsekonomi samt goda kunskaper inom fastighets- och hyresjuridik och erfarenhet av att arbeta digitalt i olika system.

Vi söker en person som har ett prestigelöst förhållningssätt. Arbetet kommer att utföras självständigt men om du dessutom trivs med att samarbeta och hjälpa dina kollegor är detta positivt.

För att ditt arbete ska komma alla till nytta är det viktigt att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift.

Då du själv planerar och styr din dag är du självgående och har förmåga att fatta beslut. Du är en trygg person med personlig mognad och god samarbetsförmåga.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Urvalet av ansökningar sker
löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Filip Jerkhage
Email Mejla Filip Jerkhage
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vasterstaden.se
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (38 dagar kvar)