Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Jobbeskrivning

Har du ett stort intresse för förvaltning och brinner för teknik i fastigheter? Vill du dessutom arbeta på ett företag som värnar om relationerna till våra kunder?

Nu söker vi en fastighetsförvaltare med ansvar för våra fastigheter i städerna Uddevalla, Trollhättan, Stenungsund och Borås!

Arbetsbeskrivning

Tjänsten utgår från vårt kontor i Göteborg. Som förvaltare hos Västerstaden har du en central roll i vår organisation där du får möjlighet att ta ett helhetsansvar inom ditt förvaltningsområde. Du har ett nära samarbete med alla anställda på företaget och rapporterar till vVD. I rollen som förvaltare har du såväl tekniskt som ekonomiskt ansvar för våra fastigheter.

Du ansvarar och arbetar löpande med lägenhetsbesiktningar, den tekniska förvaltningen, bevakning av myndighetskrav, driftoptimering samt hyresgästärenden. Du är även beställare/projektledare i olika projekt.

Förväntningar

Vi söker dig som brinner för förvaltning och som kan bidra med ett stort engagemang. Utöver det bör du ha ingenjörsexamen eller annan relevant likvärdig utbildning samt flerårig erfarenhet inom förvaltning. Erfarenhet inom byggbranschen är en merit. Du har kunskap inom fastighetsekonomi, fastighets- och hyresjuridik och är van att arbeta digitalt i olika system. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Vi söker en person som har ett prestigelöst förhållningssätt. Arbetet är i hög grad självständigt men samarbete sker även med övriga förvaltare och kollegor. Då du själv planerar och styr din dag är du självgående och har förmåga att fatta egna beslut. Du är en trygg person med personlig mognad och god samarbetsförmåga.

B-körkort är ett krav.

Om Västerstaden

Förvaltnings AB Västerstaden är ett privatägt fastighetsbolag som bedriver ekonomisk och teknisk förvaltning på våra kunders fastigheter. I dagsläget förvaltar vi cirka 100 fastigheter i sju olika städer. Vi är idag 17 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler i centrala Göteborg.

Ansökan

Vid eventuella frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Ing-Marie Gustafsson, ing-marie.gustafsson@vasterstaden.se

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ing-Marie Gustafsson
Telefon 031800780
Email Mejla Ing-Marie Gustafsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vasterstaden.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (41 dagar kvar)