Förskollärare

Förskollärare

Välkommen att söka vår lediga tjänst som förskollärare på Förskolan Barnens Hus!

Barnens Hus är en privat förskola med barn i åldrarna 1-6 år som är uppdelade i två grupper. Förskolan är belägen i det natursköna och mångkulturella området Bergsjön. Vi söker dig förskollärare som är intresserad av att tillsammans med personalen, föräldrarna och barnen utveckla förskolans verksamhet vidare.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare är du med och bidrar till att förskolans uppdrag utifrån läroplanen genomförs. Du är delaktig i planeringar, i det systematiska kvalitetsarbetet och arbetar tillsammans med personal, föräldrar och barn för att utveckla verksamheten. Att vara medvetet närvarande tillsammans med barnen tycker vi är viktigt.

Kompetens och erfarenhet
Vi söker nu dig med förskollärarutbildning och som har goda kunskaper i förskolans pedagogiska uppdrag. Du är tydlig och har ett lösningsinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Att du har kunskap/vilja att jobba med olika digitala verktyg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid ett professionellt förhållningssätt och bemötande men även vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är socialt utåtriktad, nyfiken, positiv och engagerad. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Marie-Anne Olsson
Telefon 031-3802280
Email Mejla Marie-Anne Olsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barnens Hus är en privat förskola med barn i åldrarna 1-6 år.