TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vi söker en butikssäljare till vår försäljningsenhet i Lund. Vi erbjuder ett varierande arbete, där du får kombinera din erfarenhet och tekniska intresse med försäljning.

Som butikssäljare jobbar du aktivt med proaktiv försäljning till kunder som besöker butiken. Du arbetar med att bygga relationer och skapa en positiv kundupplevelse av deras besök på TOOLS. Detta gör du genom att ge råd till kunder och guida dem i vårt stora produktutbud, samt genom att arbeta med att hålla butiken attraktiv för kunderna.

Kvalifikationer

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning, särskilt meriterande är erfarenhet inom B2B-försäljning, och i synnerhet är det meriterande med erfarenhet av att jobba i butiker som säljer produkter och/eller konceptlösningar till industri- och byggsektorn. För att klara arbetet krävs det att du har kännedom av våra produkter, helst genom erfarenhet, men ett starkt intresse för våra produkter är också meriterande. Rollen kräver vidare att du har god datorvana och systemförståelse.

Vem trivs här?

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra på TOOLS. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och verksamhet är avgörande. Du skall vara duktig på att skapa relationer både med nya och befintliga kunder. Gillar du att fronta kunder och alltid ge dem "det där lilla extra" i form av god service, kommer du känna att du hamnat på rätt arbetsplats! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för dessa tjänster.

Ansökan

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 14 okt (24 dagar kvar)