TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Om tjänsten
Vi söker en Butiksäljare/Innesäljare till vår butik i Kristianstad. Vi söker dig som brinner för försäljning. Du kommer arbeta med att proaktivt bearbeta kunderna i butiken för att ge rådgivning om produkter och lösningar samt att hjälpa inringande kunder & bearbeta dessa via telefon. Du har ett kundfokuserat förhållningssätt, och tar initiativ till merförsäljning utifrån kundbehov. I det dagliga arbetet ingår inventering, varuuppackning, exponering av sortiment och att se till att butiken är attraktiv. I arbetet ingår också att ta betalt, göra kundorder och hantera eventuella reklamationer enligt gällande riktlinjer. Du arbetar också i vårt CRM-system med att underhålla och kvalitetssäkra kunduppgifter.

Vem trivs här?

Vi söker dig som är målmedveten och balanserad. Som får energi i mötet med andra människor och som är entusiastisk och kundfokuserad . Du samarbetar gärna med andra men tar eget ansvar över ditt egna arbete. För att klara rollen ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning. Du skall ha tidigare erfarenhet av att arbetat i en säljande roll. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i butik som säljer produkter och/eller konceptlösningar till industri- och byggsektorn är detta meriterande. Rollen kräver att du har god datorvana och systemförståelse.

Ansök!

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Vid denna rekryteringen använder vi oss av test i urvalsprocessen. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)