TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Om tjänsten

Vi söker nu en Förrådssäljare. Som förrådssäljare är du en nyckelspelare hos kunder som har direktförsörjning av förbrukningsartiklar till deras arbetsplatser genom förråds- skåps- och/eller container-lösningar. Din uppgift blir att se till att dessa underhålls, inventeras och fylls på kontinuerligt efter kundens önskemål.

Din uppgift blir också att fånga upp förfrågningar, och identifierar nya affärsmöjligheter och lösningar för kunden. Du arbetar nära kundansvariga utesäljare och innesäljare för att säkerställa affären och kundens behov på bästa sätt. Arbetet passar dig som trivs i en varierande vardag där du får arbeta både administrativt och operativt ute hos kund.
  • Inventera och sköta påfyllnaden av förråds- skåps- och container-lösningar hos kunden
  • Utveckla och etablera relation med kunden. Identifiera behov och nya affärsmöjligheter tillsammans med kundansvarig utesäljare.
  • Artikelförändring och medföljande artikeladministration och etikettering av sortiment.
  • Dokumentera sälj- och kunduppgifter i TOOLS CRM-system och andra motsvarande system
Vem trivs här?

Vi söker dig som har ett kundfokuserat arbetssätt och drivs av att utveckla affären. Du tar på ett självständigt sätt ansvar över dina egna arbetsuppgifter, men förstår vikten av samarbete, för att vi tillsammans skall prestera på bästa sätt. Du är ödmjuk och kommunikativ och skapar på ett naturligt sätt samarbete med personer på olika nivåer såväl internt som externt.

För att klara rollen har du tidigare erfarenhet av försäljning. Tidigare erfarenhet av relationsskapande försäljning mot företag är starkt meriterande. Du har tidigare erfarenhet av administration, och gärna inom ramen för försäljning. Produktkompetens inom vårt sortiment och erfarenhet att arbeta med sälj mot industri- och byggsektorn är starkt meriterande. Du har god datorvana, och har lätt för att lära dig nya system. Du har en allmänt god kunskap av Officepaketet. För rollen krävs att du har en avslutad gymnasieutbildning.

Ansök!

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Vid denna rekryteringen använder vi oss av test i urvalsprocessen. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)