TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vi söker en vikarie till vår butik på Hisingen! - Vill söker dig som brinner för försäljning, och mötet med kunden. Vi erbjuder ett varierande arbete där fokus ligger på försäljning, du möter våra kunder, och ger råd och guidar dom i vårt stora produktutbud. Att se till att butiken är attraktiv, och att sortimentet är väl presenterat och exponerat är också en viktig del i ditt arbete för att skapa en positiv kundupplevelse för kunden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Du skall ha tidigare erfarenhet av att arbetat i en säljande roll med försäljning inom B2B. Det är även meriterande om du har erfarenhet av produkter inom industri- och/eller byggsektorn. Rollen kräver att du har god datorvana och systemförståelse.

Vi söker dig som är målmedveten och balanserad. Som får energi i mötet med andra människor och som är entusiastisk och kundfokuserad . Du samarbetar gärna med andra men tar ansvar för att driva ditt egna arbete framåt.

Ansökan

Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)