Företag & Försäkring söker försäkringsförmedlare och delägare

Företag & Försäkring söker försäkringsförmedlare och delägare

Är du specialist på företagsförsäkringar och nyfiken på nya möjligheter? Kanske är du vår nya kollega och blivande delägare? Vi på Företag & Försäkring står inför att expandera och söker därför en försäkringsförmedlare till vårt kontor i centrala Göteborg. Vi söker dig med stora ambitioner, som vill ingå i vårt team av professionella lagspelare och som vill driva och utveckla framtidens försäkringsrådgivning.

Du kommer sannolikt att börja hos oss som anställd med marknadsmässiga villkor.
Ambitionen är att du ska bli delägare och tillsammans med dig vill sätta upp en plan för att nå dit. Vi har även en dörr öppen för att diskutera delägarskap direkt.

Som försäkringsförmedlare har du det övergripande ansvaret för försäljning och kundvård gentemot de företagskunder som vi arbetar med i vårt geografiska område Göteborg & Bohuslän samt Halland. Du kommer att arbeta både med befintliga och potentiella kunder samt arbeta aktivt för att utveckla och styra relationen mellan kunden och Företag & Försäkring. Du kommer att få ta över ett befintligt bestånd att förvalta och utveckla vidare. Parallellt med det är förväntningarna att du bidrar med att skapa nya affärer genom bearbetning av kundkontakter.

Du erbjuds en dynamisk vardag där du ansvarar för att möta företagskunder, överblicka deras situation och ge långsiktigt kloka förslag på helhetslösningar. Rådgivning och försäljning av försäkringslösningar i vår regi handlar om att skapa trygghet och nytta för kunden. Då du förväntas ge rådgivning genom att besöka kunder är b-körkort ett krav. Tjänstens placering är på vårt kontor på Lilla Bommen 2 i Centrala Göteborg. Vi har även ett lokalt Kungsbackakontor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från försäkringsbranschen och har siktet inställt på framgång, både för dig själv och för Företag & Försäkring. Kanske är du försäkringsmäklare idag eller etablerad företagssäljare i försäkringsbranschen?
Vi söker dig som värderar långsiktiga kundrelationer. Som person är du relationsskapande, förtroendeingivande och har förmågan att bygga, utveckla och förvalta förtroendefulla och affärsmässiga relationer. Att arbeta mot uppsatta mål är något som du finner stimulerande och utmanande och du har förmågan att kunna driva affär från start till mål. Sannolikt har du IFU-diplom & InsureSec-certifiering eller motsvarande.

Tjänstens tillträde är så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.

Välkommen att skicka din skriftliga ansökan med CV till kontaktperson Pär Isaksson: Par.isaksson@lansforsakringar.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Isaksson 031-7021440. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag. Sista ansökningsdagen för tjänsten är 2019-11-17.
Mer info
Kontaktperson Pär Isaksson
Telefon 031-7021440
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lansforsakringar.se/goteborg-och-bohuslan/privat/om-oss/kontakta-oss/66176/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företag & Försäkring i Göteborg KB är en anknuten försäkringsförmedlare till Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och Länsförsäkringar Halland. Vi är elva engagerade medarbetare som arbetar med försäkringsförmedling till företagskunder inom företags-, liv- och motorförsäkring. Som anställd hos oss erbjuds du konkurrenskraftig lön, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, inkluderande företagskultur och spännande aktiviteter tillsammans med kollegor. Tillsammans sätter vi upp mål för att bana väg för ditt blivande delägarskap.