MARKNADSKOMMUNIKATÖR

MARKNADSKOMMUNIKATÖR

Vill du ansvara för marknadsföring i en spännande bransch med ett marknadsledande varumärke i ett vinnande team?

Vi söker nu en ny roll som ansvarig för vår marknadsföring, arbetet består i att sköta all marknadsföring och kommunikation för våra Kia anläggningar. Största delen är digital marknadsföring men omfattar även traditionell media. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du utöver praktiskt sköter Google AdWords, sociala medier och webbplats ansvarar för budget och inköp.

Du är en kreativ person som vet vad som krävs för att skapa effektiva kampanjer och stärka vårt varumärke. Du har ett bra öga för detaljer och händelser som skapar intresse och mervärden i vår kommunikation. Du har goda kunskaper inom sökordsoptimering, Google AdWords, foto och film samt webbplatsunderhåll samtidigt som du har förståelse för branschen.

Du jobbar självständigt och ansvarar för flera märkesexklusiva anläggningar, men ett tätt samarbete med platschefer och externa partners som Kia marknadsavdelning för centrala kampanjer samt vår webbyrå för utveckling och drift av vår webbplats. Du hanterar våra sociala medier och skapar på ett kreativt sätt innehåll med bild och video.

Kvalifikationer

Du har aktuell utbildning inom marknad och kommunikation med digital inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roll och nu är redo för ansvar och nya utmaningar för att utvecklas inom ett område som du hanterar med van hand. Du har kunskap inom fotografering och film för sociala inlägg. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Arbetsuppgifterna kräver god prioriterings- och planeringsförmåga. Du är noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt och ta egna initiativ, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du har god kommunikativ förmåga, är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Det är en bred roll som kräver hög arbetskapacitet och stresstålighet då tempot bitvis kan vara högt.

Erbjudande

Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Vi värdesätter en god stämning på vår arbetsplats. Du är stationerad i vår moderna bilanläggning i Eklanda utanför Göteborg men ansvarar för fler orter dit du ibland kan behöva resa.

Du anställs på heltid enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@forenadebil.com
Vid frågor kontakta Daniel Oscarsson, daniel@forenadebil.com, 031-797 35 75 för mer information.
Mer info
Kontaktperson Daniel Oscarsson
Telefon 031-797 35 75
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.forenadebil.com/
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil är en av Sveriges största Kia återförsäljare. Vår moderna märkesexklusiva anläggning för Kia finns strax söder om Göteborg i Eklanda, Sisjöns industriområde. Vi levererar ca. 2.500 bilar per år varav ca. 1.500 nya Kia. Vi är just nu inne i ett expansivt skede med flera nya bilmodeller och ny teknik, exempelvis med vår helt nya elbil Kia EV6. Vi erbjuder, försäljning, serviceverkstad, reservdelar, tillbehör och däckhotell.

Förenade Bil i Göteborg ingår i Förenade Bil gruppen som är en av Sveriges äldsta bilföretag och lanserat åtskilliga bilmärken i landet sedan 1921, vi driver idag verksamheter på flera orter som auktoriserade bilåterförsäljare för flera ledande bilmärken.

Vår vision är att ge våra kunderna "branschens bästa varumärkesupplevelse". Eftersom vi är en exklusiv Kia anläggning är vårt team fullt fokuserade på ett varumärke och står bakom våra ledord "vi kan Kia". Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet vid våra rekryteringar och har för branschen en mycket låg personalomsättning.

Är du en ambitiös person som söker en trevlig arbetsplats där vi har kul på jobbet och vill jobba med ett av marknadens starkaste varumärken som är ledande på elektrifierade bilar, skicka in en ansökan idag! Har vi inga lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka en intresseanmälan för eventuella framtida rekryteringar till jobb@forenadebil.com.