Vill du jobba i en spännande bransch med ett ledande varumärke i ett vinnande team? Vi söker nu en helt ny roll som bilansvarig där arbetet består i att ha övergripande ansvar för våra begagnade bilar, i vårt flöde med inbytesbilar ingår moment som bl.a. inbytestest, planera/boka åtgärder, prissättning, fotografering och annonsering. Du blir en del av vårt säljteam, för att avlasta och hjälpa till med både praktiska och administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har ett stort intresse och en bred kunskap om bilar, värdering, prissättning och bilmarknaden. Du är noggrann och har ett öga för detaljer, ser själv vad som behöver åtgärdas inför försäljning och kan skapa en säljande bilannons. Du har känsla för vad som bör framhävas i utrustning och text samt fotografera bilar på ett säljande sätt. Vid inbytestest krävs att du ser alla detaljer, skador och slitage som behöver dokumenteras för åtgärd. Även hantering och byte av hjul förekommer periodvis. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift, B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Du är som person noggrann, ansvarstagande och trivs med såväl administrativa som praktiska uppgifter. Du är självständigt och kan ta egna beslut, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har ambitionen att på ett aktivt sätt hitta sätt att utveckla och förbättra vårt arbetssätt.

Erbjudande

Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Detta är en ny roll inom vårt företag som kommer med tiden utformas för att passa vårt arbetssätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du ingår i ett glatt och högpresterande säljteam men har också tät dialog med verkstad, leveransavdelning och externa partners. Även viss kundkontakt förekommer. Ordinarie arbetstid är vardagar men helger kan förekomma.

Du anställs på heltid med månadslön, tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@forenadebil.com Vid frågor kontakta platschef Daniel Oscarsson, daniel@forenadebil.com, 031-797 35 75 för mer information.
Mer info
Kontaktperson Daniel Oscarsson
Telefon 031-797 35 75
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.forenadebil.com/
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil är en av Sveriges största Kia återförsäljare. Vår moderna märkesexklusiva anläggning för Kia finns strax söder om Göteborg i Eklanda, Sisjöns industriområde. Vi levererar ca. 2.500 bilar per år varav ca. 1.500 nya Kia. Vi är just nu inne i ett expansivt skede med flera nya bilmodeller och ny teknik, exempelvis med vår helt nya elbil Kia EV6. Vi erbjuder, försäljning, serviceverkstad, reservdelar, tillbehör och däckhotell.

Förenade Bil i Göteborg ingår i Förenade Bil gruppen som är en av Sveriges äldsta bilföretag och lanserat åtskilliga bilmärken i landet sedan 1921, vi driver idag verksamheter på flera orter som auktoriserade bilåterförsäljare för flera ledande bilmärken.

Vår vision är att ge våra kunderna "branschens bästa varumärkesupplevelse". Eftersom vi är en exklusiv Kia anläggning är vårt team fullt fokuserade på ett varumärke och står bakom våra ledord "vi kan Kia". Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet vid våra rekryteringar och har för branschen en mycket låg personalomsättning.

Är du en ambitiös person som söker en trevlig arbetsplats där vi har kul på jobbet och vill jobba med ett av marknadens starkaste varumärken som är ledande på elektrifierade bilar, skicka in en ansökan idag! Har vi inga lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka en intresseanmälan för eventuella framtida rekryteringar till jobb@forenadebil.com.