Bostadsföretaget Förbo söker uthyrare till sommaren!

Bostadsföretaget Förbo söker uthyrare till sommaren!

Om tjänsten

Vår kund, bostadsföretaget Förbo AB, söker en uthyrare som kan jobba heltid under den sommarperioden samt extra innan och efter sommaren. Rollen är bred och varierad med fokus på bostadsuthyrning. Som uthyrare kommer man ha mycket kundkontakt och därmed även mycket kunskap om vad kunder efterfrågar. Din placering kommer huvudsakligen vara på Förbos huvudkontor i Mölnlycke, dock förekommer resor mellan kommunerna.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Förbo. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor bidrar du till att Förbos mål uppnås. Du kommer vara med och ansvara över att alla områden ska vara fullt uthyrda. Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Marknadsföra lägenheter, p-platser och lokaler genom webben, telefon och visningar så att de tilltalar de målgrupper som Förbo vänder sig till.
  • Paketera lediga lägenheter, saluföra dem på lämpligt sätt.
  • Intervjua tilltänkta kunder och underhålla kundrelationer.
  • Efter misstanke om oriktiga hyresförhållanden utreda och driva vidare dessa enligt gällande rutiner.
  • Arbeta med kommunala förtursärenden tillsammans med förbovärdar och respektive kommuns tjänstemän.
  • Tillföra erfarenheter och kundkunskap i utvecklings-arbetet av system och rutiner.
  • Samarbete inom teamet och med övriga uthyrare.
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller i företaget.
Vem är du?

Vi söker dig som studerar eller som är ute efter ett sommarjobb i allmänhet, samt vill jobba extra innan och efter sommaren. För att lyckas i rollen tror vi att du som person är prestigelös , flexibel och gillar att samarbeta. Du är även noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter men du tycker också om att ha kundkontakt. Övriga krav för tjänsten är B-körkort samt svenska, flytande i både tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i liknande roll, administrativt eller med service.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund Förbo AB är ett bostadsföretag med god service som utvecklar boendet i hyresrätt. Förbo erbjuder ett personligt boende där kunden själv kan påverka boendet genom Förbos unika koncept "Personliga hem". Förbo ägs gemensamt av Härryda, Kungälv och Lerums kommun samt Mölndals stad. Drygt 5 700 hushåll bor i Förbos fastigheter i 60 områden på 18 orter, i de fyra kommunerna. Förbo bildades 1966 och det övergripande målet för företaget har hela tiden varit att bidra till de fyra ägarkommunernas framgång genom att kunna erbjuda ett bra boende.