Servicesäljare / Team Leader till Göteborg

Servicesäljare / Team Leader till Göteborg

Servicesäljare / Team Leader
Interimsuppdrag - Göteborg


Vår kund arbetar i en global marknad med försäljningen både direkt och via distributörer inom vattenrening. Försäljningen består i allt från enskilda produkter till större projekt samt eftermarknad.

Interimsuppdraget som säljare är inom deras service- och eftermarknadsteam för den svenska marknaden. I uppdraget kommer du även att ha rollen som Team Leader för säljteamet.

Om jobbet

Du kommer att arbeta med försäljning av service- och reservdelar till kunder som finns inom både kommunal vattenrening och industrisektorn. Kunden erbjuder tjänster inom löpande underhåll, reparation, servicekontrakt och reservdelar. Du kommer att arbeta nära kunder med att ta fram projektspecifika och situationsanpassade lösningar för att ge både den bästa tänkbara servicelösningen och en god driftsäkerhet.

I uppdraget som Team Leader har du ansvar för att operativt leda säljteamet på 3 personer. Rollen innebär också att du kommer arbeta med lokala försäljningsstrategier och affärsutveckling samt ansvara för måluppfyllnaden.

Visst resande inom Sverige kommer att förekomma.

Din profil

Vi värderar inställning och rätt attityd högt. Därför är specifik utbildning inte ett krav men vi tror att teknisk utbildning inom kemi, process eller motsvarande är en bra grund. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ett eller fler av följande områden:
  • Erfarenhet av försäljning av tjänster och varor till offentlig sektor och industri
  • Erfarenhet av teknisk service inom både mekanik och styrsystem
  • Tidigare erfarenhet av vattenreningsbranschen
Som person drivs du av att utveckla kundrelationer och att jobba med ständiga förbättringar inom det egna ansvarsområdet.

Mer om uppdraget

Du kommer att bli uthyrd till kunden genom Intensogruppen. Uppdraget går även bra att söka för dig med eget företag och beräknas till en början att vara några månader på heltid med eventuell möjlighet till förlängning. Vänligen ansök snarast!

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Teknikrekrytering AB.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.