Senior Account Manager till Göteborg

Senior Account Manager till Göteborg

Senior Account Manager

till Göteborgområdet

För en uppdragsgivares räkning, söker vi en Senior Account Manager som kommer att utveckla befintliga kunder och dessutom aktivt arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter över hela Sverige, där du förser dem med hela bolagets produktsortiment som består av tusentals artiklar. Befintliga och potentiella kunder är i huvudsak stora samt medelstora bolag, men kan också vara relativt små bolag av historiska eller strategiska anledningar. Du arbetar självständigt, men du kommer också att arbeta nära din ledning och andra kollegor för att tillgodose kundernas behov.

Vi erbjuder
Du kommer att få en gedigen introduktion på kontoret i Göteborgsområdet, där du kommer att ta rygg på VD och kollegor för att lära känna dem samt verksamheten och dess produkter på bästa sätt. Du kommer tillhöra ett internationellt bolag vilket innebär att du kommer få både utbildningar och göra affärsresor med kunder till koncernens fabriker runt om i världen.
I denna säljtjänst har du fast lön + bonus baserat på din prestation. Du kommer tillhandahållas tjänstebil och andra nödvändigheter för att lyckas i denna roll.

Din profil
Vi ser gärna att du besitter följande personliga egenskaper:
  • Orädd, framåt och har en stor passion för försäljning
  • Självgående, bra planeringsförmåga, god framförhållning och analytisk
  • Ödmjuk, vänlig, avslappnad och trivs med att jobba i en mindre organisation
Tidigare erfarenheter
För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetat med produktförsäljning, både mot mindre och stora företag. Du är van att hantera stora volymer och avtal för att hjälpa kunden på bästa sätt. Har du tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin/tillverkande företag, alternativt sålt kontorsutrustning, är det meriterande men inget krav.

Du är en erfaren användare av Excel, samt har lätt för att arbeta i affärs/CRM-system. Svenska och engelska flytande i tal och skrift, samt B-körkort är ett krav.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på 0720-80 32 94.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 1 maj 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är en dold rekrytering, vilket innebär att vår uppdragsgivare kommer att presenteras först efter Säljpoolens urvalsprocess. Bolaget är internationellt och tillhör en av de största aktörerna inom sin bransch.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, account manager, senior account manager, Key account manager