Distriktschef Exotic Snacks - Göteborg

Distriktschef Exotic Snacks - Göteborg

A better Choice
Med vårt eget varumärke Exotic Snacks är vi idag marknadsledande inom natursnacks. Under varumärket har vi ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som rymmer allt från nötter, yoghurt- och chokladdragéer, lakrits, asiatiska rissnacks till exotiska torkade frukter. Produkterna säljs som lösvikt eller i påsförpackningar.

Exotic Snacks växer och vi söker nu en säljdriven Distriktschef som ska ingå i säljteamet. I din roll ansvarar du för region Göteborg/Halland. Tjänsten utgår från lämplig bostadsort på distriktet och du rapporterar till Försäljningschefen.

Rollen
I rollen som Distriktschef planerar och genomför du kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning - alltför att utveckla dina kunders affär. Du kommer att bistå dina kunder med säljfrämjande råd/utbildningar och stöd samt introducera nya produkt- och sortimentslanseringar. Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som driver natursnackskategorin mot ökad lönsamhet för bägge parter. Du arbetar för att distriktets mål uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet. Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med nya och befintliga butiker och kedjor inom dagligvaruhandeln, på ett av våra viktigaste och största distrikt.

Din profil
För att vara framgångsrik som Distriktschef på Exotic Snacks är du en byggare med slitstarka sulor. Med varmt hjärta, obotlig optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa tillväxt! Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Du vill vara en del av ett fantastiskt gäng och vi växer så det knakar. Vi ser att du är en person som utstrålar passion i allt(!) du gör och du som vi älskar att skapa relationer med våra kunder.

För att lyckas på alla plan är du en naturlig lagspelare som tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas.

Vi söker dig som:
 • Har minst ett par års säljerfarenhet från dagligvaruhandeln.
 • Har erfarenhet av att planera och disponera din egen tid.
 • Är driven och resultatinriktad.
 • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
 • Är kreativ, engagerad och lojal.
 • Har en god förmåga och rätt attityd för att skapa delaktighet och samarbetsförmåga inom regionen.
Vi erbjuder:
 • En arbetsplats i en familjär och positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
 • Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.
 • Stora möjligheter till personlig utveckling.
 • En smakfull produktportfölj med starkt varumärke.
 • En marknadsledare i en stark tillväxtfas.
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske löpande, varpå ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Vi har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1950-talet och importerade då som nu produkter från hela världen. Vi ställer höga krav på våra produkter. Vi arbetar bara med väl utvalda leverantörer och partners. I så hög utsträckning som möjligt vill vi erbjuda produkter baserade på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Produkterna ska alltid vara synonyma med bra kvalité och en njutningsfylld smak-upplevelse.

Vision: Att skapa en upplevelse av hälsa och välbefinnande och verka för att våra produkter är attraktiva för den som vill njuta och unna sig något gott men också för den som bejakar en sund och aktiv livsstil och vill kunna njuta länge. Vi vill att vår passion för produkterna ska delas, upplevas och kännas. Vi vill alltid vara det bättre valet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)