Administratör med idrottsbakgrund till Ework group

Administratör med idrottsbakgrund till Ework group

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du på jakt efter ett heltidsjobb, eller är du sugen på att byta karriär?
Är du en vinnarskalle som gör vad som krävs för att lyckas i rollen?
Då har vi det perfekta jobbet för dig!

I rollen som administratör kommer du att utvecklas inom kunddialog, förhandling, avtal, och att bygga långsiktiga, hållbara relationer.
För att bli framgångsrik i denna roll besitter du förmågan att förstå kundernas behov och konsulternas kompetens. Stor del av dagen lägger du på att hitta, attrahera och matcha rätt personer till våra kunders uppdrag.

Du kommer att arbeta på en attraktiv arbetsplats i ett härligt team med stor gemenskap. Du är en naturlig målskytt och har även split vision i att passa bollen vidare om en kollega har bättre skottläge, tillsammans skapar vi lyckade affärer!

Personprofil

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i högt tempo. Du har förmågan att hantera flertalet processer på samma gång i olika faser.
Du besitter ett inre driv och en vinnarmentalitet. Vidare för att lyckas i tjänsten krävs det att du är ihärdig och att du har viljan att lära dig. Du trivs att arbeta metodiskt och strukturerat. Du är social och räds inte för att lyfta på luren och etablera nya kontakter.
För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:
  • Samarbetsvillig
  • Vinnarmentalitet
  • Kommunikativ
  • Målstyrd och resultatdriven
  • Talar och skriver flytande svenska
Vi ser att du som söker är en person som är flexibel i tanke och handling, arbetsvillig, social och en riktig teamplayer. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som administratör.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Centrala Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ework är en marknadsledande och oberoende konsultförmedlare i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling.

Utan anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen.

Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt 9 500 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm.
Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.