Sourcing Partner / säljdriven rekryterare

Sourcing Partner / säljdriven rekryterare

Är du intresserad av konsultbranschen? Får du energi av att bygga relationer? Tycker du det är kul att förhandla och göra affärer? Då kan det vara just dig vi söker!

Vi är en marknadsledande konsultleverantör som erbjuder våra kunder utbud av konsulter främst inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Just nu söker vi en Sourcing Partner som vill bidra till nästa steg i vår resa på konsultmarknaden genom att matcha konsulter mot uppdrag och bygga relationer med konsulter, konsultbolag och konsultinköpare.

Du kommer ansvara för konsultleveransen genom att bland annat:
  • I dialog med kunden, tolka och förstå kundens behov samt ge råd kring upphandling av resurs
  • Förhandla pris och ta fram offert samt presentera kandidater och lösningar till kund
  • Följa upp och säkerställa affären hela vägen i mål
  • Matcha rätt konsult till uppdrag
Till din hjälp får du tillgång till ett stort konsultnätverk som du även kommer vara med och utveckla ytterligare genom till exempel leverantörsmöten och delta i mingel.

Hos oss får du vara en del av ett härligt och tävlingsinriktat Sourcing team där alla är lagspelare. Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete där du får frihet under ansvar och många härliga skratt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller konsultbranschen. Du kanske har arbetat med headhunting, tjänsteförsäljning eller på något annat sätt fått erfarenhet av relationsbyggande, förhandling, kundbearbetning och införsäljning. Har du en bakgrund inom IT, telekom, teknik eller verksamhetsutveckling kommer du ha ett försprång med att förstå våra kunders behov, vilket är ett stort plus, men inget krav.

Vi söker dig som är affärsmässig, handlingskraftig och trivs i en utåtriktad roll. Som person är du även resultatorienterad och har ett starkt driv. Det är viktigt att du är nyfiken och frågvis, men samtidigt känner dig trygg i att fatta egna snabba beslut. Är du dessutom angelägen, professionell och uppmärksam är du vad vi kallar en Eworker.

Vår företagskultur är viktig för oss och vi lägger därför stor vikt vid personlighet! Tveka inte på att söka om du har rätt inställning och är intresserad av branschen!

Start: omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Plats: Centrala Göteborg (Avenyn)
Kontakt vid frågor: Hibo Faysal +46 (0) 722 15 81 39, hibo.faysal@eworkgroup.com

Sökord: rekryterare, konsultsäljare, säljare, telefonförsäljare, account manager, B2B
Mer info

Om arbetsgivaren

Ework Group is a market leading, independent consultant supplier in Northern Europe with focus on IT, telecom, technology and business development. Without employed consultants, Ework can impartially match every assignment with the right consultant from the whole market. Founded in Sweden in 2000, Ework today operates in Sweden, Denmark, Norway, Finland and Poland. The company has frame agreements with more than 160 leading companies in most industries, while managing 7,000 consultants on assignment. The head office is in Stockholm, Sweden. Ework's shares are listed on NASDAQ OMX Stockholm.