Contracting & Onboarding Manager till Göteborg

Contracting & Onboarding Manager till Göteborg

Har du ett genuint intresse av att utveckla verksamheter och individer? Sätter du kunden i fokus och är en stark relationsbyggare med erfarenhet från förändringsledning, shared service och arbete med orderhantering eller avtal? Är du därtill en trygg ledare som tycker konsultbranschen är spännande? Då kan det vara just dig vi söker!

Ework växer och söker nu en Contract & Onboarding Manager till bolagets verksamhet i Göteborg. På Ework trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Ework har en stark entreprenörsmässig företagskultur. Den visar sig i strävan efter att ha en ledande, innovativ roll på marknaden. Sedan starten 2000 har Ework lett en utveckling som stöpt om den nordiska konsultmarknaden. Idag är Ework Group marknadsledare i segmentet konsultmäklare och en av de ledande konsultleverantörerna på konsultmarknaden med nära 9 000 konsulter på uppdrag. Företaget växer snabbt och omsätter idag mer än 9 miljarder kronor med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och England. Ework erbjuder konsulter främst inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm.

Om Contracting & Onboarding
Contracting & Onboarding är den funktion inom Ework som arbetar med uppdragskontraktering av kunder och leverantörer samt tillser att varje uppdrag får en bra start genom en professionell onboarding. Funktionen arbetar i mindre team med en dedikerad kundportfölj och finns på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Warszawa. Funktionen ansvarar för att supportera hela Ework Group i detta arbete.

Arbetet inom Contracting & Onboarding innefattar även, men inte uteslutande, att:
  • hantera kontraktering av nya uppdrag och förlängning/utökning av befintliga uppdrag
  • registrera och löpande kvalitetssäkra våra leverantörer
  • genomföra onboardingprocesser såsom registerkontroll, säkerhetsintervjuer och beställning av utrustning/accesser
  • löpande kontakt med säljorganisationen och support till våra kunder och konsulter i frågor rörande uppdragsavtal och tidrapportering
  • hantera avvikande konsulttidrapporter
  • vara delaktig i olika förbättringsaktiviteter i de processer man arbetar i
Rollen som Contract & Onboarding Manager
I rollen som Contract & Onboarding Manager är du personalansvarig chef för en grupp om ca 5 medarbetare med placeringsort i Göteborg. Under nästa år kommer teamet att växa med ca 3 medarbetare.

Du är en del av ledningsgruppen för Contracting & Onboarding som består av ytterligare 2 ledare med ansvar för teamen i Stockholm och Warszawa. Du är även del i ledningsgrupp för Business Shared Services tillsammans med ledare från Finance- och Supportavdelningen med syfte att utveckla våra centrala funktioner för att supportera våra säljkontor på bästa vis.

I ledarrollen arbetar du aktivt med att motivera och inspirera dina medarbetare genom att ge dom rätt förutsättningar, stöd och feedback. Du skapar en miljö för effektivt teamarbete med fokus på att skapa värde för både kund och Ework. Du attraherar och behåller talanger och ansvarar för prognosarbete, rekrytering och personalplanering.

Som Contract & Onboarding Manager ansvarar du för att ständigt utveckla verksamheten i din enhet, sätta både långsiktiga och kortsiktiga mål i linje med Eworks vision och övergripande mål. Du kommer därmed följa upp nyckeltal, analysera resultat samt planera, initiera och följa upp aktiviteter som behövs. Du bygger upp och utvecklar funktionen för din grupps portfölj och etablerar ett gott samarbete med internkunder och andra intressenter inom vår organisation. Vi befinner oss i ständig utveckling och kommer under närmsta året implementera nya systemstöd och arbetssätt varpå du förväntas ta en aktiv roll i förändringsarbetet.

Vem är du?
Ework söker dig som är trygg i ledarrollen, är resultatdriven och har förmåga att engagera andra samt skapa ett gott arbetsklimat. Du brinner för affären och har ett genuint intresse av att utveckla dina medarbetare.

Du är en person som tar ansvar, är lyhörd för din omgivning och vågar ta beslut. Du är bra på att planera, organisera och arbetar strukturerat, effektivt och med hög kvalitet. Då arbetet ställer höga krav på kommunikation med såväl kollegor som kunder och konsulter är det viktigt att du har förmåga att förmedla information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligen. Du identifierar dig med Eworks värdeord angelägen, professionell och uppmärksam.

För att lyckas i rollen ställs krav på att du har erfarenhet av kundservice och orderhantering/arbete med avtal B2B. Tidigare ledarerfarenhet med personalansvar är meriterande. Du är van att arbeta med en budget och har baskunskaper i Microsoft Office. Arbetet ställer krav på att du kan tala, läsa och skriva svenska och engelska obehindrat, ytterligare ett nordiskt språk är meriterande med inget krav. Vi ser gärna att du arbetat inom konsultbranschen. Erfarenhet från arbete i en internationell miljö med remote ledarskap eller i ett virtuellt team är en fördel.

Önskad start: September

Anställningsform: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning innan anställningen övergår tillsvidare

Placeringsort: Centrala Göteborg (Kungsportsavenyn) med 3 resdagar per månad till Eworks övriga kontor i främst Norden

Kontakt vid frågor: Cornelia Persson +46 (0) 705 80 06 12 cornelia.persson@eworkgroup.com

Vi gör ett löpande urval och uppmanar dig därför att skicka in din ansökan redan idag vid intresse.
Mer info
Kontaktperson Cornelia Persson
Telefon +46 (0) 705 80 06 12
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.eworkgroup.com/jobs/36205-contracting-and-onboarding-manager-till-goteborg
Sista ansökningsdag 10 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ework Group is a market leading, independent consultant supplier in Northern Europe with focus on IT, telecom, technology and business development. Without employed consultants, Ework can impartially match every assignment with the right consultant from the whole market. Founded in Sweden in 2000, Ework today operates in Sweden, Denmark, Norway, Finland and Poland. The company has frame agreements with more than 160 leading companies in most industries, while managing 7,000 consultants on assignment. The head office is in Stockholm, Sweden. Ework's shares are listed on NASDAQ OMX Stockholm.