Produktägare? Evimeria söker dig!

Produktägare? Evimeria söker dig!

Vill du jobba tillsammans med ett härligt och innovativt team där våra vårdkunder alltid står i fokus? Vi på Evimeria erbjuder nu en spännande tjänst och söker dig som är analytisk, strukturerad och har en förmåga att prioritera och kommunicera vad som är viktigt.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en Produktägare för uppdraget att identifiera, analysera, definiera och prioritera kundens behov avseende journalsystemet Webdoc. Önskemålen kan komma från både externt och internt håll och utöver det nära samarbetet med utvecklingsteamet kommer du att ha dialoger med flera olika intressenter.

Arbetsprocessen bygger på god förståelse om användarna och deras behov samt om vilka insatser som behöver göras för att möta specifika önskemål. För att få en klar behovsbild och kunna förankra den tänkta lösningen håller du i möten, demos och workshops. Du är även aktiv i kontakten med vår referensgrupp som regelbundet bidrar med nödvändig input till våra olika satsningar och projekt.

För att underlätta projekten delas målen upp i mindre bitar, allt i enlighet med agila processer. Du kommer att tillhöra ett team med resurser inom utveckling och test och samarbetar också med övriga produktägare i organisationen.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en inlyssnande, trygg och ifrågasättande person som förstår att ett nej många gånger kan vara lika värdeskapande som ett ja. Du är pragmatisk, snabblärd och drivs av ett kvalitetstänk i allt du gör.

Kvalifikationer:
 • Relevant universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning, eller:
 • Arbetserfarenhet som behovs- och kravanalytiker eller produktägare som motsvarar ovanstående
 • Grundläggande förståelse för svenska och engelska i tal och skrift
 • Behärskar kravmetodik: Kan modellera och beskriva kraven samt leda och driva kravarbetet enligt prioriterad ordning
 • Van vid att jobba nära kunden
 • Strukturerad och bra kommunikativ förmåga
Meriterande:
 • Erfarenhet av att jobba i agila team
 • Certifieringar inom området
 • Du har erfarenhet från hälso- och sjukvård
 • Du har erfarenhet av att jobba i JIRA eller liknande ärendehanteringssystem
Vi erbjuder dig:
 • En kul roll i ett härligt team där du arbetar med en uppskattad och framgångsrik tjänst som genererar ett stort värde för kunden.
 • Möjlighet att påverka i en dynamisk organisation.
 • Bra personalförmåner bland annat vad gäller friskvård och friskvårdsaktiviteter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://evimeria.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evimeria växer så det knakar och söker alltid bra medarbetare som kan bidra till utvecklingsarbetet av våra digitala vårdtjänster och produkter.

Varför ska du välja oss?

För att vi erbjuder utveckling och utmaningar. För att vi är väl medvetna om att framgång kommer av stimulerade och välfungerande team och relationer. För att vi har kul på jobbet och för att vårt personalråd löpande hittar på roliga aktiviteter, festligheter och skräddarsydda kickoff-resor. Bland mycket annat.

Och naturligtvis, för att vi erbjuder mycket goda personalförmåner och friskvårdsavtal.

Välkommen till en personlig arbetsplats där sammanhållning, engagemang och motivation går som en röd tråd genom hela verksamheten!