Mjukvarutestare? Evimeria söker dig!

Mjukvarutestare? Evimeria söker dig!

Vill du jobba som mjukvarutestare i vårt utvecklingsteam och ta fram eHälso-tjänster till den nordiska hälso- och sjukvården? Då är Evimeria alternativet för dig.

Vi erbjuder en kreativ miljö där det är enkelt att påverka. En personlig arbetsplats där sammanhållning, engagemang och motivation går som en röd tråd genom hela verksamheten.

Vi är övertygade om att framgång kommer av stimulerade och välfungerande team och relationer. Tjänsten som mjukvarutestare passar därför dig som vill utforska olika vägar i karriären och motiveras av att skapa i kreativa team med utvecklingsmöjligheter.

För oss är det dessutom viktigt att ha kul på och utanför jobbet och vårt engagerade personalråd hittar löpande på roliga aktiviteter, festligheter och skräddarsydda kickoff-resor.

Vi sitter centralt i nya fräscha lokaler intill Liseberg i Göteborg.

Arbetsbeskrivning:

Din roll som testare hos Evimeria innebär att du är ansvarig för att utforma och utföra tester på komplexa system, bland annat genom skapa testfall och testdata utifrån specifika krav.

Som testare bidrar du också aktivt till hela utvecklingsprocessen; från projektstart, via kravanalys, utveckling, kvalitetsuppföljning och leverans, till förvaltning. Du känner dig därför bekväm med att arbeta målinriktat och med fokus på färdigställande. Vi ser dessutom att du som person är metodisk, problemlösdriven och trygg med att ta plats.

Uppdraget innebär att du kommer att jobba självgående men också som en del av våra team, i nära samarbete med system- och applikationsutvecklare.

Vi ser att du ...:
  • Har relevant universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning
  • Talar och skriver svenska
  • Är strukturerad, och bekväm med att jobba i team
Meriterande:
  • Erfarenhet/vana av att jobba i system/integrationer med hög komplexitet
  • Testautomation
  • ISTQB-certifiering
Vi erbjuder dig:

Stor möjlighet att själv forma och påverka din egen arbetsprocess. Vi tror att detta är en nyckel till att utveckla och förbättra den framgångsrika organisation som Evimeria är idag.
Dessutom...:
  • En kul roll i ett härligt team där du arbetar med en riktigt uppskattad och framgångsrik tjänst som genererar ett stort värde för kunden.
  • En flexibel och efterfrågad roll med möjlighet att göra stor skillnad för både Evimeria och för flertalet vårdgivare.
  • Möjlighet att påverka i en dynamisk organisation.
  • Bra personalförmåner bland annat vad gäller friskvård och friskvårdsaktiviteter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://evimeria.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Evimeria växer så det knakar och söker alltid bra medarbetare som kan bidra till utvecklingsarbetet av journalsystemet Webdoc samt relaterade digitala vårdtjänster.

Varför ska du välja oss?

För att vi erbjuder utveckling och utmaningar. För att vi är väl medvetna om att framgång kommer av stimulerade och välfungerande team och relationer. För att vi har kul på jobbet och för att vårt personalråd löpande hittar på roliga aktiviteter, festligheter och skräddarsydda kickoff-resor. Bland mycket annat.

Och naturligtvis, för att vi erbjuder mycket goda personalförmåner och friskvårdsavtal.

Välkommen till en personlig arbetsplats där sammanhållning, engagemang och motivation går som en röd tråd genom hela verksamheten!