Kundansvarig? Evimeria söker dig!

Kundansvarig? Evimeria söker dig!

Är du en social och öppen person med erfarenhet av vårdsektorn? Vi erbjuder nu en kundnära tjänst inom ett modernt och dynamiskt utvecklingsbolag.

Arbetsbeskrivning:

Som Kundansvarig är din primära roll att förvalta och utveckla Evimerias kundrelationer. Du skapar mervärde för likväl användare som för Evimeria som organisation och ansvarar över att utveckla och förvalta eftermarknadsprogram för dina fokuskunder.

I eftermarknadsarbetet ingår följande:

 • Du ingår i säljavdelningen och skapar mervärde för likväl våra befintliga kunder som för Evimeria genom att presentera och förklara hur kunden kan använda våra tjänster på effektiva och värdeskapande sätt. Du presenterar även löpande relevanta tilläggstjänster för kundbasen i takt med att tjänsterna utvecklas
 • Du bokar både fysiska och digitala möten med kunder, utifrån den aktuella kundens storlek och förutsättningar.
 • Geografiskt utgår du framförallt från Göteborg med omnejd, men vid behov träffar du kunder i hela Sverige.
 • Med hjälp av vårt tjänsteutbud bidrar du till direkt utveckling av kundernas verksamheter. För att kommunicera ut våra nya lösningar och erbjudanden på bästa sätt driver du sälj-, demonstrations- och kampanjarbete. Till hjälp i detta finns vår marknadsansvarige.
 • Tät dialog med vårt leveransteam gällande utbildning i samband med införandet av våra tjänster.
 • Du deltar i utvecklingen av vår marknadsplan och är aktiv i utförandet som kan innebära deltagande i kundseminarier, mässor eller andra marknadsrelaterade aktiviteter.
 • Du lyssnar till, prioriterar och förmedlar kundbehov till vår utvecklingsavdelning, detta i samband med möten och avstämningar sammankallade av produktägare.
 • Ansvar för avtalsfrågor, betalning av fakturor, verksamhetsförändring och andra delar som omfattas av traditionell kundförvaltning.

Vem är du?

Vi tror att du har en stor drivkraft och finner genuin glädje i att träffa människor och inspirera andra. Du är ansvarstagande och förmedlar förtroende och trygghet till våra kunder på ett nära och naturligt sätt. För bästa möjliga förståelse för kundernas behov bör du även ha egen erfarenhet från vårdprofessionen. Vi ser dessutom att du har en analytisk förmåga som underlättar arbetet med att planera och prioritera uppföljningsarbetet samt att du vågar ta egna initiativ för att nå uppsatta mål.

Kvalifikationer:
 • Dokumenterad erfarenhet av vårdprofessionen.
 • Du är en social och öppen person som trivs med att arbeta nära kunderna och möta dem i deras behov.
 • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, samt engelska.
 • Har B-körkort.
Meriterande:
 • Intresse för IT

Vi erbjuder dig:

Stor möjlighet att själv forma och påverka din egen arbetsprocess. Vi tror att detta är en nyckel till att utveckla och förbättra den framgångsrika organisation som Evimeria är idag.

Dessutom...:

 • En kul roll i ett härligt team där du arbetar med en uppskattad och framgångsrik tjänst som genererar ett stort värde för kunden.
 • En flexibel och efterfrågad roll med möjlighet att göra stor skillnad för både Evimeria och för flertalet vårdgivare.
 • Möjlighet att påverka i en dynamisk organisation.
 • Bra personalförmåner bland annat vad gäller friskvård och friskvårdsaktiviteter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Account Manager, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://evimeria.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evimeria växer så det knakar och söker alltid bra medarbetare som kan bidra till utvecklingsarbetet av journalsystemet Webdoc samt relaterade digitala vårdtjänster.

Varför ska du välja oss?

För att vi erbjuder utveckling och utmaningar. För att vi är väl medvetna om att framgång kommer av stimulerade och välfungerande team och relationer. För att vi har kul på jobbet och för att vårt personalråd löpande hittar på roliga aktiviteter, festligheter och skräddarsydda kickoff-resor. Bland mycket annat.

Och naturligtvis, för att vi erbjuder mycket goda personalförmåner och friskvårdsavtal.

Välkommen till en personlig arbetsplats där sammanhållning, engagemang och motivation går som en röd tråd genom hela verksamheten!