Teknisk Säljare till Euromekanik, Göteborg

Teknisk Säljare till Euromekanik, Göteborg

Teknisk säljare - processindustri

Göteborg


På Euromekanik är vi marknadsledande inom flera områden och samarbetar med internationella partners inom våra försäljningsprojekt till processindustrin. Vi får fler och fler spännande projekt och tar fram avancerade lösningar till exempel inom utlastning, provtagning, instrumentering, armaturer och säkerhetsprodukter åt våra kunder inom svensk processindustri.

Vi söker nu efter en affärsinriktad teknisk säljare som vill ta hela säljansvaret från första kontakt till färdig installation av mekaniska säkerhetssystem.

"Jag har arbetat på Euromekanik i ca 2 år. Jag trivs väldigt bra, både med mina underbara kollegor och företagets filosofi; frihet under ansvar. Vi har en väldigt bra stämning i vårt team. Det som lockade mig var att Euromekanik har ett väldigt brett sortiment av produkter.

De största fördelarna för mig är att det alltid finns något nytt att lära sig och man har väldigt stor frihet i att bestämma vad man vill göra, t.ex. om man hittar en ny produkt som man tror skulle passa i vårt sortiment och vill arbeta in den eller om man vill ha stor kundkontakt genom att besöka många kunder."

- Kristoffer Persson, Account Manager

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du att ingå i vårt säljteam med fokus på våra kunder inom processindustrin. Kunderna är i huvudsak teknikkonsulter, raffinaderier och kemisk processindustri. Vårt säljteam ansvarar för att;
  • Hjälpa nya och befintliga kunder med rätt lösning för sina behov
  • Ta fram offerter och affärsförslag till kunderna
  • Teknisk rådgivning till kunder
  • Produktansvar för några av våra produkter
  • Kontakt med våra leverantörer i tekniska och kommersiella frågor
  • Resor till våra kunder i Norden (i huvudsak Sverige) samt enstaka resor till våra internationella leverantörer
Din profil
  • Teknisk eftergymnasial utbildning, gärna inom mekanik-, eller konstruktion
  • Minst ett par års erfarenhet inom teknisk försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-korkort är ett krav
Vi tror du är social, driven, målinriktad med stark vilja att hjälpa kunder och bygga relationer. Detta i kombination med ett stort intresse för teknik och att få saker slutförda, kommer göra att du lyckas som säljare hos oss!

Kontakt

För information om rekryteringsprocessen kontakta Nicole Diener 031-7045177

på Intenso Teknikrekrytering AB. För frågor om tjänsten kontakta Erik Ottensson 031-7805624 eller Mikaela Flodin 031-780 56 17 på Euromekanik.

Ansökan

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? Läs mer om oss på www.euromekanik.se

Sökord: teknisk säljare, försäljning, försäljare, försäljningsingenjör, sales engineer, account manager, utesäljare, fältsäljare, teknik, rådgivning, innesäljare, offertingenjör, konstruktör,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.