Teknisk Säljare till Euromekanik AB, Göteborg

Teknisk Säljare till Euromekanik AB, Göteborg

Vår filosofi kallar vi Euromekanismen. Den handlar om vårt sätt att vara och agera mot kunder, partners och varandra internt på företaget. Vår filosofi innebär också att kunna och vilja hjälpa till med bra lösningar baserade på produkter i världsklass. Genom att vara partners med några av de bästa tillverkarna på marknaden och med vårt team av hjälpsamma människor med rätt kompetens växer vi tillsammans.

Vi fortsätter att växa och letar därför efter en affärsinriktad ingenjör med några års erfarenhet av teknisk försäljning.

Teknisk säljare
till Göteborg


Euromekanik är marknadsledande på lösningar för att mäta, styra och analysera energigaser såsom biogas, naturgas och vätgas med flera. Våra marknader är den danska, norska och svenska energigasindustrin. Varje lands regelverk och infrastruktur erbjuder sina egna utmaningar, som vi löser tillsammans med våra världsledande leverantörer.

Du hittar oss i trivsamma lokaler i det trevliga området Strömmensberg, ett stenkast från centrala Göteborg. Här hittar du bra förbindelser, fina promenadstråk och gott om lunchrestauranger. Vi är en sammansvetsad grupp som sitter i ett öppet landskap. Det är aldrig långt till närmsta kollegan och det bidrar till den hjälpsamma och trivsamma sammanhållningen som vi har.

Vi erbjuder
Hos oss har du möjlighet att vara en del av den gröna omställningen, exempelvis genom att hjälpa våra kunder inom energigas att växla från fossila gaser till förnybara.

Vi är ett bolag som tar vår kunskap och hjälpsamhet till nästa nivå och som älskar att ge våra medarbetare utrymme att växa med uppgiften. Vi eftersträvar bra balans mellan jobb och fritid genom att vara flexibla när det kommer till arbetsplats och -tider. Självklart har vi även ett modernt hälso- och försäkringsprogram för våra anställda.

Varje år har vi två kick-offs som brukar vara väldigt roliga och givande, vi har på senare år bl.a varit i Gdansk, på Ästad vingård och i Madrid.

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare kommer du att jobba tätt tillsammans med dina kolleger i säljteamet, där fokus ligger på kvalitet samt att bygga relationer med våra kunder inom energigassektorn. Rollen hos oss är bred och innefattar mycket kontakt med både världsledande leverantörer samt med våra kunder som är några av de viktigaste bolagen inom svensk, dansk och norsk energigassektor. Resor förekommer till våra kunder i Sverige samt till våra internationella leverantörer.

"Som teknisk säljare på Euromekanik har jag stor frihet att utforma arbetet och trivs väldigt bra med mina kollegor. Det som är bra med att arbeta här är våra snabba beslutsvägar, vår starka teamkänsla och viljan att hjälpa varandra."

- Mikaela, Euromekanik

Vårt säljteam har som uppgift att:
  • Hjälpa nya och befintliga kunder med rätt lösning för sina behov baserat på de kvalitetsprodukter vi representerar
  • Ta fram offerter och affärsförslag till kunderna
  • Ge teknisk rådgivning till kunder
  • Ta produktansvar för några av våra produkter
  • Ha kontakt med våra leverantörer i tekniska och kommersiella frågor
Din profil
Vi söker dig som vill ha ett givande arbete, med både relationsskapande och tekniskt utmanande problemlösning. Vi tror att du har en eftergymnasial teknisk utbildning eller annan lämplig yrkeserfarenhet, gärna inom teknisk försäljning. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt och kunskaper i norska, danska och/eller tyska ser vi som ett extra plus.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta Robert Sandén, Team Leader Gas Division, på 031 7805611. För frågor om rekryteringsprocessen Nicole Diener, lntenso Teknikrekrytering AB på 0735 258686.

Ansökan

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? Läs mer om oss på www.euromekanik.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknik, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, utesäljare, fältförsäljare, fältförsäljning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.