Däckmontör till Euromaster i Arendal, Göteborg

Däckmontör till Euromaster i Arendal, Göteborg

Nu förstärker vi vårt team i Arendal med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Arendal framåt. Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däckservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner. I din roll kommer du att arbeta brett med lätta och tunga sidan, både i verkstaden och ute hos kund. En merit är om du har arbetat med lastvagnar och redan har ett C-körkort.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln eller bilfackhandeln
  • Innehar B-körkort, C-körkort är meriterande
  • Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs
  • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag
  • Tidigare haft kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande
  • Har datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. Självklart delar du vårt intresse för fordon!

Ansökningar kommer att hanteras löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Johansson
Telefon 0704-589703
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se