Produktionsplanerare till EuroMaint Rail Göteborg

Produktionsplanerare till EuroMaint Rail Göteborg

Vill du jobba med planering i en omväxlande och verksamhetsnära roll? Sök jobbet som planerare till EuroMaint Rail i Göteborg!

Nu söker vi dig som vill arbeta som produktionsplanerare på EuroMaint Rail! Här får du jobba i en bransch i tillväxt, med planering av verkstadens arbete, samtidigt som du i rollen har många kontaktytor både internt och externt. Här får du en central och omväxlande roll, där kundkontakt såväl som intern koordinering är en del av vardagen. Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan redan idag då vi söker dig som kan börja omgående!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som produktionsplanerare så erbjuder vi dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra arbetssätt och erbjuder dig också:
  • En arbetsplats där teknik och underhåll är i framkant
  • Ett företag med kunder i både Sverige och utomlands
  • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
EuroMaint Rail erbjuder kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik. Våra tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon så som motorvagnar (X2000) och personvagnar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Aktivt delta i planeringen mellan kontraktsansvariga, material och interna resurser för att sedan skapa arbetsorder i det interna affärssystemet.
  • Optimera fordonens tillgänglighet för kunden och företagets intäkter.
  • Ta emot och behandla beställningar och förfrågningar gällande olika typer av underhåll.
  • Bedöma underhållsstatus på olika typer av fordon.
  • Ansvara för fordonens garantilogg och uppföljning av garantiärenden.
  • Kommunicera och informera produktionsledare samt förrådet om underhållsordernummer, kontrollistor och materiallistor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som produktionsplanerare innebär också att du har löpande dialog med kunder gällande beställningar, status på operationer och uppdatera dem kring status på fordonen. Du kommer även att föreslå underhållsåtgärder och internt blir du kontaktperson för kontraktsansvariga och taktiska fordonsplanerare. Du rapporterar till planeringschef, produktionsledare samt produktionschef.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till den 31 augusti. Efter uppdragets slut så finns det möjlighet till en tillsvidareanställning hos EuroMaint Rail. Under uppdragets tid under sommaren så kommer du jobba dagtid, 06:00-14:30. Till hösten och vid anställning kommer du övergå till skift med tiderna; 06:00-14:30 och 12:30-21:30 och även jobba var tredje helg. Under sommaren ser vi att du kan jobba hela perioden.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som produktionsplanerare hos EuroMaint Rail tror vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, har arbetat med exempelvis materialstyrning eller planering inom produktion eller verkstad. I din framtida roll kommer du bearbeta stora mängder av information som du hanterar i MS Office, Excel och i våra kunders IT system. Vi ser därför att du har god datavana och har erfarenhet av att arbetat i olika system tidigare.

Vidare behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift då det efterfrågas ifrån kunderna. Som person har du ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med många kontaktytor. Ett gott kundbemötande och gediget säkerhetstänk kommer vara grundpelaren för dig i arbetet. Det omväxlande arbetet ställer stora krav på din förmåga att ta snabba beslut utan att göra avkall på säkerheten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Joacim Karlsson på 031-761 22 29. För att söka jobbet, följ anvisad länk. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.
Mer info
Kontaktperson Joacim Karlsson
Telefon 031-761 22 29
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech