Produktionsledare till EuroMaint i Göteborg

Produktionsledare till EuroMaint i Göteborg

Vill du arbeta operativt i en verksamhet med produktion och starkt ledarskap? EuroMaint i Göteborg söker nu en produktionsledare!

Lockas du av en viktig roll i en platt och kundnära organisation i en enhet som växer? För rekrytering till EuroMaint söker vi dig som vill arbeta som chef på vår anläggning i Göteborg. Som produktionsledare har du ett operativt ansvar samt personalansvar för ca 15-20 medarbetare. Du är delaktig i att följa upp och utveckla verksamheten enligt våra mål och strategier. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. EuroMaint är en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som produktionsledare kommer du leda och fördela arbetet på din avdelning.

Inom ditt ansvarsområde ingår också:
  • Att säkerställa att dina medarbetare har rätt kompetens och behörigheter
  • Arbeta med daglig styrning, avvikelsehantering och förbättringsgrupper
  • Att utveckla och effektivisera inom ditt ansvarsområde
  • Att hålla en öppen dialog med berörda intressenter som exempelvis kunder och leverantörer
  • Mål, resultat och utleverans
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som produktionsledare rapporterar du till produktionschef för affärsenhet SJ. Du samarbetar med andra funktioner inom verkstaden som tekniker, lagermedarbetare och teknikavdelning med prov och testverksamhet.

Du kommer att ha tre kollegor som arbetar i rollen som produktionsledare där ni ansvarar för personledningen för produktionen. Tjänsten är placerad i Göteborg - Olskroken och är en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på dagtid med tvåskift.

VEM ÄR DU?

Du har goda erfarenheter från tidigare ledarskap och vi tror du brinner för att fortsätta i den banan. Du vill arbeta med daglig styrning och personledning i en dynamisk organisation. För att trivas behöver du därför vara trygg i ditt sätt att leda medarbetare genom de förändringar som produktionen står inför. Du har hög integritet, agerar proaktivt och driver igenom dina beslut på ett strukturerat och affärsmässigt sätt.

För tjänsten som produktionsledare vill vi att du har erfarenhet inom produktion, samt att du tidigare har haft eget budget- och resultatansvar. Vi förväntar oss att du har en eftergymnasial utbildning inom områdena teknik eller mekanik och önskvärt att du har skaffat dig tidigare erfarenhet från branschen. Du behöver också kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech