Regional säljare till eterni i göteborg

Regional säljare till eterni i göteborg

NU SÖKER VI EN ERFAREN REGIONAL SÄLJARE TILL ETERNI I GÖTEBORG

Frihet, variation, härliga kollegor samt att få vara med på en fantastisk tillväxtresa - vad mer kan man önska?

Väx tillsammans med eterni

Eterni i Sverige etablerades 2019 och är idag ett av Sveriges snabbast växande Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag. Eterni finns sedan drygt 10 år etablerade i Norge där vi nu är det tredje största bemanningsföretaget. Våra ägare, det Danska investmentbolaget Axcel, har som mål att vi under kommande år ska bli ett av Nordens ledande företag inom flexibla bemanningslösningar. Vi har kontor i 15 städer runtom i Sverige och vår planerade etablering på flera orter fortgår.

Med den resa vi har framför oss finns det otroliga möjligheter för rätt person, att ta sitt nästa steg i karriären hos oss.

Kort och gott, det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett framåtlutat företag med höga ambitioner, korta beslutsvägar, som ser varje individ och som tror att just DU kommer att göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Som Regional Säljare hos oss är ingen dag den andra lik. Här fylls dagarna såklart till väldigt stor del med försäljning, där du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen och vara högst delaktig i att skapa samt utveckla våra affärer ihop med teamet i Västra Sverige. Administration såsom offerering, avtalshantering, registrering i vårt CRM system är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vi på Eterni arbetar mot såväl kollektivsidan och tjänstemannasidan och du kommer i din roll sälja samtliga våra Verksamhets och Affärsområden och bearbeta såväl nya som befintliga kunder.

Eftersom vi tror att den som bäst kan planera sitt arbete är du själv, får du fullt förtroende för att planera din arbetsvecka så som du tror blir bäst för dig, bäst för Eterni samt för våra kunder.

Det är såklart inte bara för att rollen innehåller spännande arbetsuppgifter som vi tycker att du ska söka den här tjänsten. Här blir du en del av ett härligt gäng med ett otroligt stort målfokus, en trevlig stämning där alla hjälps åt och stöttar varandra i vår framgång.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas och prestera bra i rollen som Regional Säljare är du en nyfiken relationsskapare som älskar att träffa människor, skapa relationer och på ett konsultativt sätt sälja Eternis tjänster. Du trivs med att arbeta i såväl team som självständigt. Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med ett högt tempo. Du är kundfokuserad, lösningsorienterad, initiativtagande, affärsmässig, utåtriktad samt noggrann. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom bemannings/rekryterings branschen. B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du huvudsakligen kommer att arbeta utifrån Eternis kontor i Göteborg. Tjänsten innebär fast månadslön samt bonusmöjligheter.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan.Kontakta Linda Peterson, Regionchef Väst, om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Känner du igen dig i det här? Det hoppas vi, för vi ser verkligen fram emot din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV OSS PÅ ETERNI!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.