Konsultchef till Eternis kontor i Göteborg

Konsultchef till Eternis kontor i Göteborg

Eterni fortsätter att växa och därför behöver vi nu förstärka vårt framgångsrika team med ytterligare en:

Konsultchef

Har du tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen och har arbetat som konsultchef eller rekryterare och har viss erfarenhet från försäljning och administration? Då är kanske det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som konsultchef på Eterni arbetar du med hela vår uthyrningsprocess, från försäljning och rekrytering till bemanning och personalansvar.

Du tar eget ansvar och planerar dina dagar som du önskar utifrån vad verksamheten kräver.

Din roll kommer att bestå av eget kund och personalansvar men du kommer också att stötta övriga kollegor med administration och rekrytering.

Du kommer främst att arbeta med uppdrag och rekrytering mot blue collar sidan men vi ser även ett behov mot white collar.

Nedan delar ingår i rollen:
  • Försäljning - fysiska och digitala kundmöten med såväl nya som befintliga kunder
  • Rekrytering - kravprofilstagning, annonsering, urval, intervjuer och referenstagning
  • Personalansvar - anställning, introduktion, utveckling och lönesamtal, personalvård
  • Administration - bokningar, schemaläggning, tidrapporter, fakturering
Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas i rollen som konsultchef och hos Eterni vill du vara med på vår fortsatta resa och bidra i vår utveckling och etablering i Göteborg. Företaget präglas av en prestigelös och kundfokuserad inställning där vi arbetar såväl i team som självständigt, något som är en självklarhet för dig.

Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med hög variation i din vardag. Du är kreativ, lösningsfokuserad, initiativrik och noggrann.

Tillsammans med dig vill vi fortsätta vår uppbyggnad av Eterni där vi utmanar den svenska marknaden och där vi verkar lokalt, nära våra kunder, konsulter och kandidater.

Krav:
  • Tidigare erfarenhet av arbete som rekryterare eller konsultchef
  • Intresse av försäljning och kundvård
  • Administrationserfarenhet
  • Viss erfarenhet av CRM och rekryteringssystem
  • Du behärskar engelska i tal och skrift
  • Innehar B-körkort samt har tillgång till bil
Om tjänsten

Tjänsten inleds med en provanställning med fast månadslön. Du kommer huvudsakligen arbeta utifrån Eternis kontor i Göteborg men arbete på vårt kontor i Trollhättan, Alingsås samt ute hos kund, kan förekomma.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakta Linda Peterson eller Niklas Evheden om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.