Verkstadsmekaniker till Eternis kund i Göteborg

Verkstadsmekaniker till Eternis kund i Göteborg

ARBETSUPPGIFTER

Till Eternis kund i Göteborg söker vi nu en duktig Verkstadsmekaniker med svetsning i grunden. Arbetsuppgifterna omfattas av den klassiska legotillverkningen i verkstad. Det som bl.a. förekommer är svets, plåt, fräs, kap, svarv och övrig montering. Kunden lägger stor vikt vid förmågan att läsa ritningar.

Tjänsten som Verkstadsmekaniker är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår Kund i Göteborg.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du som söker:
  • har verkstadsutbildning eller liknande
  • har goda kunskaper i ritningsläsning
  • har jobbat i några år med liknande arbetsuppgifter
Du är självständig, driftig och har en känsla för materialen du jobbar med. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet kommer värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.

Ibland kan det förekomma arbeten ute hos kund. Det är därför bra om du som söker gärna träffar nya människor och kan kommunicera relevant information.

Om tjänsten

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.