Redovisningsekonom till företag i centrala Göteborg

Redovisningsekonom till företag i centrala Göteborg

REDOVISNINGSEKONOM TILL FÖRETAG I CENTRALA GÖTEBORG

Är du en självgående redovisningsekonom som är van att ett helhetsansvar inom redovisning och som kanske tidigare arbetat som redovisningsansvarig på ett mindre bolag eller som redovisningskonsult?

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att serva företagets externa kunder inom redovisning. Du arbetar med hela redovisningsprocessen från ax till limpa och är även konsultativ i din roll.

Dina arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads, kvartals- och årsbokslut
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Periodiseringar
  • Månatlig rapportering
Vem söker vi

För att passa in i rollen har du sannolikt mellan 3-5 år arbetslivserfarenhet i en liknande roll och du har antingen arbetat på en redovisningsbyrå tidigare alternativt som redovisningsansvarig på ett mindre bolag. Då du servar företagets kunder är det av stor vikt att du är serviceminded och har ett konsultativt förhållningssätt. Du kommer att arbeta i ett team om tre personer där samarbete, kommunikation och en prestigelös inställning är av stor vikt. Du trivs med tydliga deadlines och är initiativtagande samt håller ett högt kundfokus.

Om tjänsten

Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund, med start i augusti. I detta skede önskar vår kund att inte gå ut med sitt företagsnamn, något du som sökande dock kommer få inblick i om du går vidare i processen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning. Vi arbetar med två typer av tester i den här processen, problemlösningstest samt personlighetstest. Länkar skickas mailledes om du matchas mot rollen.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.