Produktionsledare till göteborg

Produktionsledare till göteborg

PRODUKTIONSLEDARE TILL GÖTEBORG

Eterni Sweden söker nu Produktionsledare för kommande kunduppdrag enligt nedan beskrivning.

Arbetsuppgifter

Som produktionsledare ansvarar du för den dagliga driften, kvalitet, måluppfyllnad, förbättringsarbete samt säkerställer att arbetssätt och rutiner fungerar och efterlevs. Du har fullt personalansvar och jobbar tätt ihop med andra interna funktioner.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du talar och skriver svenska och engelska väl och har god datavana.

Som person är du handlingskraftig och van att ta stort ansvar. Du har en förmåga att se en helhet men kan samtidigt sätta dig in i mer detaljerade arbetsuppgifter. Du är van att arbeta i en arbetsledande position och har goda ledaregenskaper.

Om tjänsten

Tjänsten som Produktionsledare inleds med en provanställning med en förhoppning om att den löper vidare till en tillsvidareanställning. Du erbjuds avtalsenlig lön, pensionsavsättning och försäkringar enligt gällande kollektivavtal samt företagsförmåner.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Linda Peterson på.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.