Montörer med erfarenhet av ritläsning till Göteborg

Montörer med erfarenhet av ritläsning till Göteborg

MONTÖRER MED ERFARENHET AV RITLÄSNING TILL GÖTEBORG

Arbetsuppgifter

Eterni Sweden söker nu dig som har några års erfarenhet som montör och arbete med tunga fordon samt har ett stort intresse av att meka och är tekniskt kunnig.

För att passa i rollen krävs god vana av ritningsläsning. Vi ser gärna att du även har viss erfarenhet av arbete med hydraulik. Då tunga arbetsmoment förekommer är det viktigt att du har god fysik och trivs med ett praktiskt arbete. Arbetet sker såväl enskilt som i grupp.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi ser att du har en gymnasiekompetens inom teknik, elektronik eller verkstadsteknik alt. arbetserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Som anställd hos på Eterni är du vårt ansikte utåt och det är därför av stor vikt att du är en social, ambitiös och prestigelös person med god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.

Om tjänsten

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag på heltid med start v5. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Göteborg.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar via mail hanteras ej.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.