Erfaren HR Business Partner sökes för kund i centrala Göteborg

Erfaren HR Business Partner sökes för kund i centrala Göteborg

HR BUSINESS PARTNER TILL FÖRETAG I CENTRALA GÖTEBORG

Vi söker nu efter en erfaren HR Business Partner som självständigt driver HR relaterade frågor och har vana av förhandling och facklig samverkan.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Business Partner har du tillsammans med dina kollegor ansvaret för samtliga HR-relaterade frågor. Rollen är ett chefsstöd för organisationens ledare och du bidrar med professionell sakkunskap och erfarenhet inom exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljöfrågor, facklig samverkan och förhandling. Du kommer att arbeta på såväl strategisk som operativ nivå.

Ditt dagliga arbete går ut på att leda och coacha chefer i frågor som berör förhållandet mellan medarbetare och arbetsgivare.
  • Stötta och coacha ledare i HR-relaterade frågor
  • Agera proaktivt och konsultativt i frågor gällande arbetsrätt, kollektivavtalstolkningar, arbetsmiljö, fackliga frågor och förhandlingar, HR rutiner- och policys;
  • Hålla utbildningar och workshops för ledare och chefer i olika HR-områden
PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Då denna tillsättning är lite brådskande så ser vi gärna dig som omgående kan komma in med din breda erfarenhet och kompetens inom HR. För att komma in snabbt i rollen som HR Business Partner hos vår kund ser vi att du har en relevant utbildning och gärna några års erfarenhet av ett brett kvalificerat HR-arbete. Du är trygg och erfaren i din roll och har kunskap och förståelse för flera HR-relaterade processer och administration.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann och strukturerad och har en hög samarbetsförmåga. Du är har en mycket god kommunikativ förmåga, prestigelös och gillar att jobba i ett högt tempo.
  • 2-3 år erfarenhet av brett HR arbete
  • Du har personalvetarexamen eller liknande samt har bred erfarenhet från HR-området.
  • Erfarenheter från bolag inom detaljhandeln är meriterande.
Om tjänsten

Tjänsten som HR Business Partner är ett konsultuppdrag på heltid som varar september ut men med goda möjligheter till förlängning av uppdraget. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Mayada Hagberg på.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.