HR administratör till ESAB

HR administratör till ESAB

Nu söker vi dig som vill jobba som HR administratör hos ESAB på Lindholmen! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i början av oktober där du kommer att jobba som konsult i 6 månader för att sedan bli överrekryterad till ESAB, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Ditt uppdrag
Som HR administratör kommer du arbeta i en koordinerande roll och rapportera till HR Manager, Nordic. Dina arbetsuppgifter består av HR administration, bland annat är du länken mellan ESAB och våra löneleverantörer, det är 3 stycken. Vidare kommer en stor del av arbetet bestå av att du sköter administrationen i bolagets HR-system Workday.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvarar för att löneunderlag kommer till löneleverantörerna i rätt tid samt granskning av lönerna, för 7 olika länder
  • Uppdatering av HR systemet, Workday
  • Administration kring rekryteringsprocessen
  • Administration kring introduktion för nyanställda
  • Administration inom HR-området, såsom statistik, rapporter och mailgrupper
  • Allmän i information
Rollen innebär även att agera support åt både medarbetare och chefer gällande frågor som rör HR och lön.

Vem är du?
Rollen kommer att innebära du har kontakt med många olika parter, det är viktigt att du trivs i en dynamisk miljö där du jobbar mot deadlines och har lätt att samarbeta med andra. Du har tidigare arbetat med löner och med administration. Har du dessutom arbetat med HR administration då är det meriterande. Då nuvarande medarbetare som har rollen idag slutar i mitten av oktober ser vi att du har möjlighet att börja i början av oktober för att gå bredvid för upplärning.

Som person ser vi att du är prestigelös, trivs i administratörs rollen och du bör också gärna vara flexibel då det är en dynamisk organisation. Då ESAB AB finns i flera länder är det viktigt att du kan hantera det engelska språket flytande både i tal och skrift. Även flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Om ESAB
ESAB är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Deras lösningar är välkända i hela världen för sina innovativa produkter. De är utvecklade med hjälp av återkoppling från kunder och byggda med den kompetens och den solida erfarenheten hos en global branschledare. ESAB finns representerade i nästan hela världen med fler än 8700 medarbetare och är etablerade i nästan alla världens länder och har tillverkningsanläggningar på 4 kontinenter.

Läs mer om ESAB här

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 okt (8 dagar kvar)