Management Support till Ernströmgruppen, Göteborg

Management Support till Ernströmgruppen, Göteborg

Vi söker nu en Management Support till Ernströmgruppen, en spännande nordisk industrikoncern med förvärvsagenda.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för kontors- och administrativ service och support till VD och ledning. Rollen är bred och innehåller allt från att ge daglig support till VD och ledning till att vara ansvarig för administration av bolagsformalia och bolagets dokumenthantering, delta i arbetet med årsredovisning och kvartalsrapporter samt planera och genomföra events och ledningskonferenser. I rollen ingår också att bevaka och publicera information på sociala medier, boka möten och driva processförbättringar. Som du nog förstår handlar mycket om att supportera, strukturera, skapa ordning och effektivisera.

Vi söker dig som
Är serviceinriktad och gillar att skapa ordning, effektivitet, framförhållning och trivsel i din omgivning. Du har en vana att jobba i ett mindre, gärna internationellt team, där du stöttar ledning och chefer. Vi tror att du tidigare har haft liknande arbetsuppgifter, gillar en koordinerande roll och jobbat i serviceyrken. Du har förmågan att se vad som behöver göras, i god tid, och ser till att det blir gjort. Du har också en god vana vid att jobba i dokumenthanteringssystem och andra IT system och kan administrera innehåll på intranät och sociala medier.

Erbjudande
Du får möjligheten att arbeta i en organisation som arbetar långsiktigt och investerar i spännande bolag.

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen är du välkommen att söka via www.jerrie.se senast den 22 augusti. Vi arbetar löpande med intervjuer så ansök gärna snarast. Vid frågor kontakta gärna Helene Hagman på 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ernströmgruppen är en familjeägd industrikoncern med förvärvsagenda som tillsammans med entreprenörer vill bygga bättre företag för framtida generationer. Ernströmgruppens affärsmodell, "samlad entreprenörskraft", bygger på fyra generationers nationella och internationella erfarenheter av att kombinera det bästa från småföretagandet; entreprenörsanda, engagemang, och effektiva beslutsvägar, med det bästa från storföretagandet, såsom finansiell stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. Bolagets verksamheter spänner över allt från marinsäkerhetsutrustning och teknikhandel, till leverans av komponenter och tjänster för energieffektivisering av industrier och fastigheter.

Ernströmgruppen består idag av mer än 40 företag med en total omsättning runt 3,5 miljarder kronor och har över 1100 anställda i Norden och norra Europa.