Servicetekniker

Servicetekniker

Job description:

Vi har nyligen anställt några, men behöver fler kunniga servicetekniker till vår verksamhet på Västkusten!

Våra maskiner bygger Sverige. De är några av branschens mest moderna och används idag i de största infrastrukturprojekten i vårt lands historia. Vi är stolta över våra maskiner - och de projekt som de används för - och nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta hand om dem. Om du vill vara med att bygga Sverige, sök då jobbet som servicetekniker hos oss på Epiroc redan idag!

Uppdragsbeskrivning

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Jonsered, öster om Göteborg, men arbetet för ovan- och underjordsteknikerna sker främst ute hos kund i Göteborgsregionen. Du kan till exempel komma att jobba med projekt som Västlänken och Varbegstunneln. Som servicetekniker hos oss har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av vår gruv- och anläggningsutrustning ute hos kund eller i vår verkstad blir dina främsta arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Allt med kundens bästa i fokus.

Vem söker vi?

För att lyckas bra i rollen bör du vara positiv och ordningsam med god initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. Vi önskar att du har en teknisk gymnasieutbildning, alternativt en serviceteknikerutbildning eller motsvarande erfarenheter. Det är också meriterande om du har IT-vana. Goda kunskaper i svenska och engelska, samt B-körkort, är ett krav.

Lokalisering

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Jonsered, öster om Göteborg. Utöver arbete i vår verkstad kan du komma att arbeta ute hos kund i Göteborgsregionen.

Vi ser gärna sökande från hela Västkusten då placeringsort kan diskuteras.

Kontakt

Peter Karlsson, Servicechef, tel: +46 70 244 17 40
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: +46 72-145 41 64

Epiroc erbjuder...
Ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Hummel
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 jan 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.