Vilka är vi?
Eniva Isolerproffs är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Våra kunder är alla som äger, bygger eller förvaltar en fastighet, dvs. vi riktar in oss mot villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggföretag

Din framtida arbetsplats
Vi är ett tillväxtbolag som vi medarbetare är stolta över. Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden?. Vi är ständigt på jakt efter engagerade och drivna personer och om du känner igen dig i den beskrivningen, tveka inte! Hos oss är du alltid välkommen!

Dina kommande möjligheter
Säljtjänsten innebär ansvar för försäljning av tilläggsisolering mot Bostadsrättsföreningar och Fastighetsbolag men även mot byggföretag som använder lösull. Försäljningen av våra tjänster sker genom besök hos våra kunder och stor vikt läggs på uppsökande kontakt. Möjlighet att få sälja produkter som ligger i tiden.
Eftersom vi är i uppstarten med försäljningen i Göteborg så innebär det ett ansvar för att skapa en marknadsposition i regionen men även en stor möjlighet till mycket eget ansvar och en stor utvecklingspotential.

Vem trivs här?
Trivs med att jobba självständigt, är utåtriktad och målmedveten samt drivs av att göra affärer och nå resultat. Är van vid att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och har flera års erfarenhet av försäljning, gärna någon erfarenhet från liknande segment. Stor vikt läggs vid personligheten. Är engagerad, noggrann och ansvarsfull. Har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ. Du känner dig trygg och säker i mötet med kunder och människor i förtroendepositioner.
  • Driven,
  • Resultatinriktad
  • Lösningsorienterad
Vad erbjuder vi
Vi erbjuder dessutom mycket fördelaktiga villkor och ett generöst provisions- system. Tjänstebil ingår också i tjänsten. Säljjobbet är mycket fritt och där finns stor möjlighet att påverka sin egen planering.

För att läsa mer om bolaget och våra tjänster -www.cremab.se/karriar
Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.isolerproffs.se
Sista ansökningsdag 2 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ENIVA Isolerproffs erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner. Det är resultat av sammanslagningen mellan Sveriges ledande lösullsentreprenörer Cremab Isolering AB och FEAB Isolerproffs AB med dotterbolagen FEAB Isolerproffs Öst AB och FEAB Isolerproffs Syd AB.

Tillsammans har vi sedan 1983 tilläggsisolerat över 30 000 objekt i villor, hos bostadsrättsföreningar och större fastigheter, i industrilokaler och som entreprenör i nyproduktion. ENIVA Isolerproffs har ett gediget kunnande, en unik samlad erfarenhet av effektiva och lönsamma energisparlösningar och ett produktsortiment som uppfyller alla krav och täcker alla behov av isolering.

Tillsammans har vi välutbildade medarbetare med lång branscherfarenhet och en organisation som väl täcker de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är certifierade och godkända enligt branschstandarden Behörig Lösull och medlemmar av Lösullsentreprenörerna inom Sveriges Byggindustrier.

Huvudkontoret ligger i Täby, strax norr om Stockholm och vi har har lokalkontor i Göteborg, Landskrona och Norrköping.