Servicetekniker till Wirtgens serviceverkstad i Göteborg

Servicetekniker till Wirtgens serviceverkstad i Göteborg

WIRTGEN SWEDEN är ett dotterbolag inom WIRTGEN GROUP, som ingår i JOHN DEERE koncernen. WIRTGEN GROUP är en expansiv och internationell aktör inom vägbyggnad.

I gruppen ingår traditionella varumärken WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN och BENNINGHOVEN med varje märkes huvudkontor i Tyskland, samt lokala produktionsanläggningar i Brasilien, Kina och Indien.

Som teknikledare inom branschen erbjuder vi våra kunder lösningar för vägbyggnation, vägunderhåll, utvinning och bearbetning av bergmaterial, såväl som återvinning av byggmaterial.

Servicetekniker göteborg

Känner du dig redo för en ny utmaning inom vägbyggnad?

WIRTGEN SWEDEN AB förstärker sitt serviceteam i sin verkstad i Göteborg och söker nu en servicetekniker med branscherfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär service och reparationer av WIRTGEN GROUP-maskiner i vår verkstad och ute på fältet. Vi strävar efter att vara den främsta arbetsgivaren i vår bransch och vill tillsammans med dig fortsätta utvecklas för att hela tiden kunna erbjuda våra kunder långsiktiga lösningar och trygghet.

Du kommer att ha dagliga kontakter med kunder och kollegor, och vid kontakt med fabrikerna talar vi engelska eller tyska.

Kompetenser

För att snabbt komma in i arbetet och kunna bidra i utvecklingen av våra rutiner och vår avdelning så skall du ha erfarenheter i några eller alla följande områden:
  • Förståelse och/eller erfarenheter i maskinteknik
  • Förståelse och/eller erfarenheter i hydrauliska system
  • Förståelse och/eller erfarenheter av maskinstyrningssystem, elektriskt och exempelvis CAN-BUS
  • Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält på liknande produkter
  • Du är kunnig inom ritningsläsning, felsökning samt har datorvana
Personliga kompetenser

Som person är du noggrann och strukturerad och har förmågan att följa uppsatta tidsplaner. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Vidare ser vi att du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Vi ser gärna att du är intresserad av att växa tillsammans med oss under en lång tid framöver.

Introduktion och utbildning sker i Sverige och Tyskland. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med internationella kontakter och fortlöpande utbildning i ett vasst serviceteam.

Kvalifikationer
  • Gymnasiekompetens
  • Mycket bra kunskaper i svenska, engelska och/eller tyska i tal och skrift.
  • B-körkort
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV och personligt brev.

Om du har frågor kan du kontakta Linda Engqvist, 0733-40 44 54.

Tidsplan

Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari 2020. Vänta inte till sista ansökningsdagen att söka då vi behandlar alla ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att arbeta med människor är en självklarhet för oss. Vi brinner för mötet och relationen.

Vi kommer gilla dig för vi uppskattar personlighet i alla dess former. Vi tror att du även kommer att gilla oss av den anledningen. Vi tycker om möten, att skapa minnen och bygga band. Vi tycker att vi är bra på det och det hoppas vi att du ska märka.

Vi arbetar med rekrytering, search och som HR partner och vi tycker att du ska lära känna oss!

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med på www.engqvistzimmerman.se