Enersys förstärker sitt säljteam i Örebro och Göteborg!

Enersys förstärker sitt säljteam i Örebro och Göteborg!

Brinner du för teknik och elektronik? Har du erfarenhet av teknisk försäljning och motiveras av att jobba under eget ansvar? Enersys förstärker sitt säljteam i Örebro och Göteborg!


Vi är den svenska delen av EnerSys, världens största och ledande tillverkare av industribatterier. Moderbolaget är amerikanskt. Vi ansvarar för försäljning och marknadsföring av "Motive Power" batterier, laddare och tillhörande utrustningar med varumärket "HAWKER" (batterier till allt som rullar) som tillverkas i koncernens fabriker i bl. a England, Frankrike, Tyskland och
Polen.Hur ser din arbetsdag ut?


Som teknisk säljare på Enersys utgår du


från ditt hemmakontor / Kontor och planerar och strukturerar din arbetsdag under eget ansvar. Dina kunder är industri- & logistikföretag inom din region. Du vårdar och utvecklar befintliga kundrelationer genom att vara serviceinriktad, konsultativ och resultatinriktad. Detta i kombination med initiativkraft och målmedvetenhet gör att du också skapar nya lönsamma kundrelationer. Du ansvarar över behovsanalys, kalkyl, order och uppföljning och samarbetar nära vår servicetekniker och säljkollegor för att erbjuda den bästa lösningen för varje kund. Större delen av din arbetstid spenderar du ute hos befintliga och framtida kunder. Du trivs med mycket frihet under ansvar eftersom du är strukturerad och målmedveten i din planering.


Vem trivs här?


Du trivs med mycket frihet under ansvar


och är trygg i beslut och kundmöten. Du lyckas och utvecklas tack vare mycket god förmåga att driva ditt uppdrag emot tydligt uppsatta mål utan närgången styrning. Kunderna väljer dig och Enersys eftersom du är serviceinriktad, påläst och konsultativ. Tack vare att du är kompetent och har lätt för att knyta kontakter präglas din arbetsdag av gott samarbete såväl internt som externt. Din erfarenhet och kunskap gör dig säker i att presentera kundfördelarna i våra lösningar. Du som lockas av möjligheten att utvecklas och göra karriär inom ett starkt bolag tack vare din drivkraft och ledarpotential kommer att trivas här.


Krav


Du har erfarenhet av teknisk försäljning och är väl insatt i hur du tar fram kostandskalkyler i små och stora affärer.


Det krävs god kunskap om elektronik, teknik och data och du har ett brinnande intresse för utveckling inom dessa områden. Du har erfarenhet av konsultativ försäljning och är van att driva säljprocesser. Att vårda befintliga kundrelationer och skapa nya är en av dina styrkor eftersom du är social och kommunikativ. God svenska och engelska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Ansök senast 20 Oktober 2019. Frågor ang. tjänsten besvaras av Krister Gardell 0706052099


Krister.gardell@se.enersys.com
Mer info
Kontaktperson Krister Gardell
Telefon +46 706052099
Email Mejla Krister Gardell
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.enersys.com
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den svenska delen av EnerSys, världens största och ledande tillverkare av industribatterier. Moderbolaget är amerikanskt. Vi ansvarar för försäljning och marknadsföring av "Motive Power" batterier, laddare och tillhörande utrustningar med varumärket "HAWKER" (batterier till allt som rullar) som tillverkas i koncernens fabriker i bl. a England,
Frankrike, Tyskland och Polen.