Automationstekniker

Automationstekniker

Bli en del i vårt team av energirebeller, för en fossilfri framtid.

Vi söker nu

Automationstekniker
Göteborg

Efterfrågan på fossilfria hållbara lösningar ökar ständigt och bolaget är i ett expansivt skede. Energy Machines tar ett helhetsgrepp för att erbjuda sina kunder energismarta och kostnadseffektiva lösningar. Vi tror på en organisation där alla medarbetare bidrar till vår och våra kunders utveckling.

Vi är etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, och Köpenhamn. Våra slutkunder är långsiktiga och nytänkande fastighetsägare inom sjukhus, kommersiella fastigheter och industri. Exempel på kunder är IKEA Fastigheter, Skandia Fastigheter, Wallenstam och Västerbottens Läns Landsting. Mer info om vad du kommer vara med att åstadkomma ser du i våra kundfilmer på vår webb: www.energymachines.com/news.

Energy Machines erbjuder dig ett dynamiskt arbete där du jobbar operativt i våra kundprojekt, både på kontoret och ute i anläggningarna. Du jobbar med framtidens energilösningar och hjälper kunderna att minska sin miljöpåverkan.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär eget ansvar och frihet kring planering av arbetsdagar utifrån aktuella projekt.
  • Konstruktion, programmering, driftsättning och optimering av nya och befintliga energisystemslösningar
  • Arbeta tillsammans med våra VVS- och Energiingenjörer i projektteam där du bidrar med din kunskap inom automation
  • Ansvara för konstruktionsunderlag till underleverantörer för apparatskåp och elinstallation
  • Bidra till vidareutveckling av vår egen automationsplattform ControlMachinesTM ihop med vårt utvecklingsteam
Din Profil
Vi tror att du har en bakgrund inom fastighets och/eller industriautomation med erfarenhet av driftsättning, programmering och/eller konstruktion inom entreprenadprojekt.
  • Utbildning inom automation eller likvärdig erfarenhet
  • Erfarenhet av PLC- och SCADA-system för byggnadsautomation
  • Dokumenterad erfarenhet av automationssystemet Beckhoff
  • Erfarenhet av att jobba med driftsättning/intrimning av större Kyl- och värmepumpsanläggningar är meriterande
Som person är du social, driven och arbetar strukturerat och effektivt. Du är en kreativ problemlösare och möter våra kunder på ett professionellt sätt.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande vänligen ansök snarast.

Om Energy Machines
Energy Machines erbjuder marknaden teknikledande kompetens och energioptimerade produkter som sänker fastigheters energianvändning. Vi hjälper fastighetsägare att möta marknadens krav på en hållbar fastighetsdrift med låg miljöpåverkan. Vi är specialister på Geoenergi och med integrerade systemlösningar som omvandlar energi lagrad i berg, vatten, mark och interna laster till egenproducerad värme, kyla och tappvarmvatten, skapar vi bästa möjliga resultat med en helhetssyn på fastighetens unika förutsättningar.

Sökord: energi, fastighetsteknik, energiingenjör, projektledare, uppdragsledare, geoteknik, geoenergi, energioptimering, energilösningar, entreprenadprojekt, installation, energiprojekt, anläggningsprojekt, fastighetsautomation, byggnadsautomation, styr- och övervakning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 apr (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.