Teamchef Göteborg

Teamchef Göteborg

Om jobbet

Häng med på en fantastisk tillväxtresa och var med och bidra till en grönare värld. Financial Times rankar Energihem som Sveriges 4:e snabbast växande företag!

Energihem är inne i en stor expansionsfas med målsättningen att passera 1 miljard i omsättning år 2023. Nu växlar vi upp och utökar vår säljorganisation ytterligare. Vi representerar några av marknadens bästa produkter för energibesparing bland annat fönster och solel.

Nu söker vi därför dig som är en naturlig ledare, har ett starkt driv, en vilja av stål, hög energi och en önskan att vara med och bidra till en grönare framtid. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av engagemang, glädje, utveckling och viljan att skapa Sveriges absolut nöjdaste kunder.

Vi erbjuder dig:
 • Grundlön och provision
 • Egen företagsbil
 • Möjlighet till förmånsbil efter 6 månader
 • Goda karriärmöjligheter
Vem är du
För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du har jobbat med försäljning i några år och känner dig trygg i hela försäljningsprocessen. Du är insatt i behovsanalyser och invändningshantering och drivs av att inspirera, coacha och utveckla ditt team. Du trivs med att arbeta i högt tempo och älskar utmaningar. Du har tidigare erfarenhet av ledande befattning och har en sund inställning och arbetar målinriktat och resultatbaserat.
 • Har drivet och engagemanget att leda och utveckla nya säljstjärnor.
 • Har erfarenhet av ett operativt ledarskap där du är närvarande för teamet och själv visar vägen
 • Har erfarenhet av ledarskap
Utöver detta har du naturligtvis B-körkort samt en mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Din anställning börjar med en grundutbildning följt av en tids arbete i fält med fullt fokus på att lära dig Energihems processer och att bli trygg i Energihems koncept - produkter och tjänster. Samtidigt ansvarar du för att fortlöpande leda och coacha säljteamet. Du arbetar aktivt för att nå uppsatta mål tillsammans med ditt Team.

Krav för tjänsten:
 • Har B-körkort
 • Talar flytande svenska
 • Dokumenterad erfarenhet av försäljning
 • Ett strukturerat arbetssätt
 • Är målmedveten och ambitiös
 • Kan arbeta eftermiddagar och vissa kvällar
 • Trivs i en operativ roll bättre än bakom ett skrivbord
Vad innebär tjänsten

Energihem levererar hållbara helhetslösningar inom energibesparing till privatkund i form av produkter såsom solel och energibesparande fönster. Rollen som teamchef är en operativ roll och du förväntas vara mycket ute på fält, dit du tar dig i din tilldelade Energihems-tjänstebil. Du kommer att styra, motivera och utveckla dina medarbetare så att varje enskild medarbetare samt hela teamet når sina uppsatta mål. Detta innebär att du har stor frihet kring hur du väljer att lägga upp arbetet - nya idéer och förbättringsförslag över hur vi kan fortsätta att utveckla Sveriges bästa säljteam välkomnas såklart!

Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du måste vara bekväm med att arbeta både eftermiddagar och kvällar. Du utgår hemifrån och jobbar i din region.

Din roll kommer att innebära...
 • Utbildning och coachning av ett säljteam
 • Aktivt leda ditt team till att framgångsrikt genomföra Energihem Business School (vår digitala säljskola)
 • Budgetering och planering
 • Rapportering av resultat till Regionschef
 • Samarbeta och hålla tät kontakt med andra avdelningar i bolaget för att optimera arbetssätt och skapa Nöjda kunder
 • Chefsansvar över ditt säljteam
 • Att sträva efter att ständigt förbättra och utveckla rutiner och resultat
Skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihemsfamiljen du också!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihems grundverksamhet består i att via direktförsäljning erbjuda ett varierande utbud av energibesparande produkter för främst husägare. Energihem ombesörjer även montering och installation av samma produkter.

Energihems representanter söker upp kund på plats och utför behovsanalys och försäljning. En arbetsledare bokar sedan tid med kunden för inmätning och för att slutföra affären. Behöriga montörer utför sedan installationen, innan besiktningsmännen kommer och gör en slutgiltig kvalitétskontroll. Stödfunktioner för grundverksamheten finns i form av ekonomi, kundservice, HR, rekrytering, inköp och kommunikation.