Resande solelsmontör sökes till Göteborg!

Resande solelsmontör sökes till Göteborg!

Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!

Om rollen

Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Göteborgstrakterna. I rollen som resande solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.
  • Du kommer att ingå i ett team om tre personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
  • Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
  • Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
  • Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
  • Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.
Som person är du...

Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden - försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; "Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar". Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihems grundverksamhet består i att via direktförsäljning erbjuda ett varierande utbud av energibesparande produkter för främst husägare. Energihem ombesörjer även montering och installation av samma produkter.

Energihems representanter söker upp kund på plats och utför behovsanalys och försäljning. En arbetsledare bokar sedan tid med kunden för inmätning och för att slutföra affären. Behöriga montörer utför sedan installationen, innan besiktningsmännen kommer och gör en slutgiltig kvalitétskontroll. Stödfunktioner för grundverksamheten finns i form av ekonomi, kundservice, HR, rekrytering, inköp och kommunikation.