Distriktsansvarig Solel Göteborg

Distriktsansvarig Solel Göteborg

Distriktsansvarig inom Solel

Vill du vara med i ett företag som verkar för en grönare och hållbarare framtid med hjälp av energibesparing och förnybar energi? Är du duktig på arbetsledning inom bygg, el eller har erfarenhet som platschef eller liknande, då är Du nog rätt person för oss!

Som Distriktsansvarig på Energihem ansvarar du för ett flertal montageteam och Projektörer som alla arbetar med solel och montering av solcellspaneler. I ditt uppdrag som Distriktsansvarig håller du kontakten med våra kunder och har budgetansvar samt personalansvar för ditt distrikt. Du utgår från vårt lokala montagekontor, samtidigt som tjänsten kan innebära resor samt övernattningar på annan ort.

Tjänsten kräver B-körkort!

Vi söker dig som... Har förmågan och kunskapen att driva på ett projekt från start till mål, du lämnar inget åt slumpen. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och är en duktig och engagerad ledare. Vidare tror vi att du är duktig på att coacha och arbetsleda dina montörer och Projektörer med fokus på kundnöjdhet, effektivitet och kvalitet.

För att lyckas i rollen tror vi att du är:
  • En driven ledare
  • Strukturerad och effektiv i din planering
  • Utåtriktad och har lätt för att samarbeta med såväl kunder, kollegor och underentreprenörer
Meriterande för tjänsten:
  • Budgetansvar
  • Avrapporteringar
  • Nyckeltal
  • Lönerapportering
  • Erfarenhet/ Kunskap inom solel
  • Bas-U/ Bas-P
Stämmer den här beskrivningen in på dig, då är du varmt välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat team på Montage!

Om Energihem
Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.
Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.
Energihem är ett snabbväxande företag som just nu gör en spännande tillväxtresa. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden - försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; "Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar". Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är hett efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom eller administratör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihems grundverksamhet består i att via direktförsäljning erbjuda ett varierande utbud av energibesparande produkter för främst husägare. Energihem ombesörjer även montering och installation av samma produkter.

Energihems representanter söker upp kund på plats och utför behovsanalys och försäljning. En arbetsledare bokar sedan tid med kunden för inmätning och för att slutföra affären. Behöriga montörer utför sedan installationen, innan besiktningsmännen kommer och gör en slutgiltig kvalitétskontroll. Stödfunktioner för grundverksamheten finns i form av ekonomi, kundservice, HR, rekrytering, inköp och kommunikation.