Rörmontör till Energi & Miljöteknik

Rörmontör till Energi & Miljöteknik

Vi söker en ny medarbetare - kanske är du den serviceinriktade Rörmontör vi behöver?
Gillar du självständigt arbete med mycket kundkontakter och värdesätter ett personligt, stabilt och trivsamt företag med gott renommé,ja då tror vi att du kommer trivas hos oss.

Hos oss blir du en viktig del av ett privatägt företag med god lönsamhet och som i god anda driver ventilationsprojekt. Vi är 20 kollegor som ser det som självklart att bidra till en trevlig dag på jobbet för varandra.

Om arbetet
Som rörmontör hos oss kommer du huvudsakligen arbeta med byte av radiatorventiler och termostatkroppar, injustering av värme- och VVC-system samt byte av pumpar, mestadels i flerbostadshus.

Våra kunder är kommunala fastighetsbolag, byggföretag och bostadsrättsföreningar i Göteborg med omnejd.

Om dig
Du har ett par års erfarenhet (eller mer) av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en person som trivs med ditt praktiska arbete och upplever dig som allmänt händig, gillar jobbets många kontakter och serviceanda och är trygg i att ta ansvar och driva ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt.

Det är meriterande med VVS-utbildning och kunskaper inom ritningsläsning.

Om oss
Vi drivs av att vara en pålitlig och stabil partner till våra kunder. Vi ringer inga säljsamtal, men växer ändå, i kraft av att göra ett bra arbete och vara efterfrågade. Vi är nyfikna och vill bli bättre tillsammans.

Kollektivavtal, pension, försäkringar, del i vår fina vinstandelsstiftelse, subventionerad lunch och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer ske efter jul/nyårshelgerna.

Om företaget
Energi & Miljöteknik är ett kunskaps- och entreprenadföretag inom värme och ventilation. Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är att effektivisera fastigheters värme- och ventilationssystem, med målsättning att skapa bättre inomhusklimat till lägre energiförbrukning, bl a genom ombyggnad, injustering och mätning. Företaget är en del av WBF Invest AB; en privatägd entreprenadkoncern med helägda dotterbolag vars fokus ligger på hållbar renovering av fastigheter. Energi- och Miljöteknik är väl etablerade i Västsverige sedan över 30 år tillbaka, och har sin bas i Mölnlycke, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energi-miljoteknik.com
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (4 dagar kvar)