Serviceelektriker

Serviceelektriker

Vi söker drivna och kunniga medarbetare som vill arbeta hos oss på affärsenhet Emil Lundgren i Göteborg som serviceelektriker. Dina arbetsuppgifter omfattar el-, tele/data och säkerhetsinstallationer hos våra kunder som i huvudsak är bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Du blir en del av en välfungerande och trevlig enhet med stark teamkänsla. Du får en varierande befattning som bidrar till din tekniska utveckling, där du både ges möjlighet att arbeta självständigt men även tillsammans med erfarna kollegor i gemensamma projekt.

Din kompetensprofil

Du som söker har teknisk utbildning inom el- och teleteknik och har tidigare erfarenhet som elektriker. Kanske är du en erfaren entreprenadmontör som nu vill byta till servicesidan alternativt att du redan idag arbetar som servicemontör? Erfarenhet av service samt att du har en egen kundbas är självklart meriterande.

Som person är du initiativtagande, noggrann och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut.

Vi erbjuder

En möjlighet till ett utvecklande och självständigt arbete i ett positivt arbetsteam. Vi är ett stabilt företag med spännande projekt som erbjuder regelbundna utbildningar, högt säkerhetsfokus och utvecklingsmöjligheter för dig som är intresserad.

Vid frågor

Kontakta servicechef Peter Andersson, 0707-659044, alternativt serviceelektriker Per Persson, 0707-659069.

Då vi behandlar ansökningarna löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-03-15.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Emil Lundgren AB är ett av Sveriges ledande elteknikföretag. Vi arbetar med samtliga typer av uppdrag inom el-, tele-, instrument- och automations- området i Sverige. Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag samt stat och kommun. Emil Lundgren är totalt cirka 500 anställda och omsätter ungefär 600 miljoner kronor årligen. Kontoren finns från Skåne i söder till Uppsala i norr, men vi arbetar över hela landet. Emil Lundgren är en del av VINCI Energies, en teknikkoncern som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom industri, service och ICT med närmare 70 000 anställda runtom i världen.