Service Quality Manager, till vår nätdriftcentral i Göteborg

Service Quality Manager, till vår nätdriftcentral i Göteborg

Vi söker en Service Quality Manager till vår nätdriftcentral i Göteborg. Är du personen vi söker?

Vår nätdriftcentral, NMC söker dig som vill arbeta för att säkra det moderna samhället. Vi är ett team på 23 personer som ingår i affärsområde Aviation & Security och vi söker nu en SQM, Service Quality Manager, till vår enhet i Göteborg.

Vi erbjuder tekniska tjänster för kritisk infrastruktur dygnet runt, årets alla dagar. Som SQM jobbar man nära kund och säkerställer att vi levererar i enlighet med våra avtal samt driver en kontinuerlig dialog med befintliga kunder. Man jobbar också som stöd åt säljorganisationen kring nya kunder.

Du erbjuds en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Som SQM ansvarar du för att kommunicera, implementera och följa upp nya och befintliga affärskontrakt med våra kunder. Du följer upp leveransprecision, servicenivåer samt ekonomi på befintliga kundavtal.

I ett nära samarbete med kunden initierar du processförbättringar, optimeringar och kostnadseffektivitet mot de unika kundavtalen. I förekommande fall agerar du projektledare vid införanden av interna förbättringsprojekt.

Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning alternativt högskoleutbildning inom adekvat område. Du har tidigare erfarenhet från kundnära roller, gärna i en teknisk kontext på nationell och/eller internationell nivå.

Din erfarenhet
  • God erfarenhet av att planera, samordna, följa upp och kommunicera affärsinformation
  • God kunskap om ekonomi
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom PC-baserade system
  • God förmåga att etablera/utveckla goda relationer till kund - externa och interna
Då vi arbetar i en serviceorganisation är dina personliga egenskaper viktiga. För tjänsten krävs att du är serviceinriktad och har ett synsätt och en lyhördhet som gör att du kan sätta dig in i våra kunders skiftande behov och upprätthåller god service och kvalitet samt agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Du har god samarbetsförmåga och initiativkraft. Du är flexibel, strukturerad och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Meriterande är om du har god kännedom om tele-/datanät och kan läsa och tolka teknisk dokumentation på såväl svenska som engelska.

Din placering blir på Eriksberg i Göteborg.

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2020-04-30. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Charlotta Nordelöf, 072-580 70 86.

Övrigt
Uppmärksamma även information om kommande förändringar på vår hemsida: https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska/nyheter/eltel-och-lfv-ingar-avsiktsforklaring
Mer info
Kontaktperson Charlotta Nordelöf
Telefon 072-580 70 86
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/