Junior projektör sökes till Eltel

Junior projektör sökes till Eltel

Har du ett intresse av utvecklingen inom fiber? Är du en strukturerad person som gillar frihet under eget ansvar? Då är detta tjänsten för dig!
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett härligt team om ca 40 personer där ni sitter i öppet landskap som ger chans till att utbyta kunskaper och erfarenheter. Teamet har högt till tak och levererar en hög dos av härligt humör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som projektör hos Eltel kommer bland annat innebära:
  • Genomföra fältundersökningar
  • Skapa projektplaner
  • Resurs och kostnadsberäkningar
  • Tät kontakt med beställare, kunder och andra intressenter
  • Daglig kontakt med teknikerna
Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk grundläggande kompetens från minst gymnasienivå
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Grundläggande matematiska egenskaper
Det anses meriterande om du tidigare arbetat inom telenät och fiber samt har ett genuint tekniskt intresse.

Villkor

Tjänstgöringsort: Göteborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 06:30-16 med tillgång till flex
Mer info
Kontaktperson Anna Kaiser
Telefon 0722-100 369
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 24 sept (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande nordeuropeisk leverantör av fiber och finns idag etablerade i Norden, Tyskland och Polen. De hjälper till med planering, projektering och nätdesign av Sveriges infrastrukturnärverk. Eltel Networks är idag i expanderingsfas och söker en ny talang till sitt byggdistrikt. Tillsammans med sin fantastiska avdelning kommer man sköta all projektering inom området bygg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.