Drivna personer till spännande projekt hos Eltel!

Drivna personer till spännande projekt hos Eltel!

Inledning:
Är du ute efter nya spännande utmaningar och ser möjligheter i allt du gör? Är du en driven och ambitiös person samt har ett intresse för teknik, då passar denna tjänst för dig. Ta chansen och sök redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Eltel flera antenninstallatörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel. Som antenninstallatör kommer du säkerställa kvalitén på de antenner som installeras av Eltel runt om i Sverige.

Du kommer att resa mycket på grund av arbetet, vi står för boende, resekostnad och du får traktamente. Du kommer att arbeta heltid måndag till torsdag:
  • Måndag kl.12-20
  • Tisdag kl. 7-20
  • Onsdag kl. 7-20
  • Torsdag kl. 7-16
Skicka in din ansökan redan nu då urvalet sker löpande. Viktigt att du skickar ditt CV och glöm inte att befoga en bild på dig vid ansökan.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltel´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds:
  • Ett varierande och stimulerande arbete
  • En organisation som är mån om sina anställda
  • Möjlighet att växa inom företaget
  • Konsultförmåner via Professionals Nord
Vad krävs för denna tjänst?
De krav som du måste uppfylla är:
  • Innehar B-körkort
  • Hantera det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift samt ha goda kunskaper i engelska
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltel. Du har tekniskt intresse och tycker om att resa. Vidare trivs du med att arbeta i ett högt tempo och mot uppsatta mål. Du trivs med att arbeta självständigt och är redo att lära dig mer.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare teknisk erfarenhet inom området.

Arbetsuppgifter
Som antenninstallatör kommer du att tilldelas ansvar att säkerställa kvalitén av antennerna på plats och utföra praktiskt installations arbete av antennerna. Du kommer att bli tilldelad uppdrag för att byta ut befintliga antenner i bland annat hus och lägenheter hos privatpersoner. Arbetsuppgifter kommer utföras på flertal orter, så det är viktigt att du trivs i miljön där du får resa mycket.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Uppsala, Solna, Borås och Göteborg

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Emelie Johansson
Email Mejla Emelie Johansson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!