Teamchef till Produktionskoordineringen inom Service (vikariat)

Teamchef till Produktionskoordineringen inom Service (vikariat)

Du erbjuds en utmanande och ansvarsfull roll med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha en viktig roll som Teamchef och ha stora möjligheter att leda och påverka utvecklingen för hela Service Assurance.

Vikariatet gäller initialt till och med den 31 mars 2020.

Stationeringsort är Göteborg, Säterigatan 20.

Om enheten Produktionsledningen Service Assurance
Produktionsledningen för Service Assurance (SA) ansvarar för vår nationella Produktionsplanering och Dispatch av serviceuppdrag. Vi agerar också SPCO gentemot våra kunder och slutkunder och ansvarar för kundbokning och bereder och håller samman större nationella projekt för våra kunder.

Inom Produktionsledningen SA hanterar vi även fakturering, granskning och skadehantering av våra service och leveransuppdrag och fungerar som en stödfunktion för produktionsteamen runt om i landet.

Inom Produktionsledningen jobbar cirka 70-talet medarbetare fördelade på 2 team.

Ditt nya jobb
Du kommer att ansvara för ett team bestående av cirka 25 produktionsplanerare vars huvudsakliga syfte är att planera, följa upp och våra teknikers vardag. Du ansvarar för att såväl intern effektivitet som KPI och SLA kan uppnås på våra produktionsteam. Uppdraget innebär också att leda och styra teamets verksamhet enligt Eltels styrmodell och processer.

Du leder verksamheten mot uppsatta mål genom att motivera din personal och genom en aktiv relation med produktionsteamen. Du rapporterar till chefen för Produktionsledningen och ingår i ledningsgruppen för Produktionsledningen.

I din roll som Teamchef ansvarar du för:

Direkt underställd personal
 • Du leder och fördelar arbetet.
 • Du säkerställer att arbetet bedrivs enligt Eltels personal- och Arbetsmiljöpolicy
 • Du säkerställer att arbetet bedrivs enligt Eltels styrmodell och processer
Ekonomiska och verksamhetsmässiga resultat inom eget produktionsområde
 • Att tid och överenskomna leveransdatum hålls
 • Ansvarar för produktionsstyrning, genom resurs- och kompetenssäkring med egen personal och/eller underentreprenörer
 • Bidrar till att produktionsteamen uppnår sina effektivitetsmål
Affärer
 • Vara företagets affärsrepresentant för din verksamhet
 • Bidrar till att Service Assurance uppnår sina nationella kundmål och KPI:er
Kvalitet och miljö
 • Att kvalitet på den levererade tjänsten innehåller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden
 • Att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar
Din profil
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från annan ledande befattning; gärna inom Kundservice eller Logistik
 • Du har minst 3-årigt gymnasium gärna med teknisk/ekonomisk inriktning eller motsvarande
 • Du har är strukturerad och har god analytisk förmåga
 • Du är gillar att arbeta i högt tempo och har god förmåga att planera och prioritera både på kort och lång sikt
 • Du har hög organisatorisk förmåga, att planera, samordna och följa upp
 • Du är kommunikativ förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt både genom tal och skrift
 • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med långsiktigt strategiskt arbete och implementering av processer och metoder
 • Erfarenhet av att coacha och stödja i förändring
 • Social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för arbetet.
 • Du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar, budgetering, uppföljning och rapportering
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person har du god samarbetsförmåga och initiativkraft. Du har förmåga att skapa goda relationer till kunder och personal och bygger effektiva kontaktnät. Du är flexibel, jobbar strukturerat och med ett stort ansvarstagande för uppgiften. Du upprätthåller god service och kvalitet både internt och externt, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap.

Ansökan och frågor
Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning vikariat på 100%. Vikariatet gäller initialt till och med den 31 mars 2020. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Produktionschef, Johan Jerneborn; +46 727 096702.

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.